www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Idag tittade solen fram.

 
 
15-07-22,

Idag på eftermiddagen tittade solen fram minsann, och gud så varmt det blev helt plötsligt, från 14 till 25 :) Precis då skulle vi ut hela familjen till stora hinderbanan för att springa lite. Barnen grejade på och Loke ville springa med mig, han gjorde de han kunde och sen tog jag mig en löprunda, ett varv och jag höll på dö. Gud vad dåligt när man nyss sprungit 5-6-7 km utan att tycka det är värst jobbigt. Har ju haft ett uppehåll på 4 veckor också, kanske därför. Men det ska jag jobba ikapp!

Nåja nu har jag satt in bilder från Mias Bröllop.

 
 
 
 
 
 
 
 
Var riktigt kul och fint Bröllop :)
 
Nu måste jag dricka vatten, törstig som bara den! :)
 
All lycka till er min vän, Mia! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vackert.

15-07-19,

Igår var vi på Mia och Magnus Bröllop i Rosfors! Det var underbart vackert och dem vigde sig utomhus och sen var det middag och fest i en herrgård. Fint och mysigt! Ska ta och sätta in bilderna på datorn imorgon, hann ej ikväll. Vi har sett senaste Johan Falk filmen så det blir att kolla bilderna imorgon. Men dem var så fina och ja ville typ ha Mias klänning :P

Idag har man varit seg och trött, handlat lite med barnen och grejat på. Egentligen är ju min semester slut nu men jag har tagit 2 veckor föräldrapenning med barnen så jag är ledig 2 veckor till. Riktigt skönt men väldigt tråkigt att det inte är nå väder. Mest regn och rusk.

Nåja ledig tid tillsammans är ändå underbart, oavsett väder.

Hejs.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0