www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mätt och glad.

15-03-26,

Idag jobbade jag en kort dag, slutade halv ett :) Vi hämtade barnen och for och handlade litegrann, sen åt dem från Max och jag satt och var hungrig under tiden. Jag o Magda åt på The Bull idag och det var såååå gott som vanligt :) och vi surrade och surrade och surrade, känns som vi hade kunnat surra flera dagar, alltid så trevligt vännen!! Vi måste surra vidare snart igen :) känns som vi inte ens hann med hälften! :)

Sen strosade vi runt på kvällöppet och kikade! Köpte som vanligt lite barnkläder :)

Nu e man mätt och glad :) dags för lite fix sen krypa ner!

Imorgon är det fredag och jag har stängningspass på jobbet, buhu, typiskt när man fyller år :P Men de gör inget för direkt efter jag jobbat klart , har Adam bokat in oss på Allstar för lite mysmiddag och se på en komiker som ska komma dit. Hasse Brontén.
Ska bli trevligt, bara jag och min darling!! :)

Hejs.

Tiden bara flyger iväg när man har kul.

15-03-23,
 
Jag glömmer typ bort att skriva nå här. Ska bli bättre. Men tiden går så fort när man jobbar, kommer hem och försöker mysa så mkt som möjligt med sina egna små troll innan dem ska sova, och när dem väl somnat så är man typ död och vill bara ligga i soffan o tat lugnt. Men det är så kul att jobba igen! Jag e så glad och nöjd och mina kollegor jag jobbar med nu i min barngrupp gör att man längtar till jobbet och allt kul vi kan hitta på med barnen!! :) Lovely! Vi har påskpysslat med barnen på jobbet och det är så kul!
 
Annars så är inte riktigt Thea kry än från influense skitet vi hade , eller idag har Adam vabbat med henne pga feber som kom tillbaka, men idag har hon inte haft nå feber så vi hoppas dem håller sig friska nu. Det var dock en hel bunt från Lokes grupp idag som gick hem pga magsjuka så neeeeeej, jag vill inte att Loke ska kräkas inatt, men det kommer han säkert göra :( vi ska ladda upp med nya lakan och hinkar och allt sånt ifall att. Men jag håller tummarna!! Nu vill vi vara friska!! Kan det bli sommar snart också :)
 
Längtar till Torsdag iaf, jag jobbar och slutar tidigt, sen blire middag på The Bull med Magda, ska äta en grillad steeeek! Sen ska vi gå på kvällsöppet på stan, alltid mysigt! Skönt med lite egentid också och bara koppla av och surra av sig! :)
 
Sen i helgen är det fullt upp, lördag dop för lilla Albin och på söndag kalasfirande för mig som fyller på fredag.
 
Nu ska jag nog ta mig lite choklad, damn it för att det finns hemma. då gåre ju inte o hålla sig.
 
Tjohej.

Båda barnen sjuka.

15-03-12,

Jahapp då har man vabbat idag igen. BÅDA barnen samtidigt med feber! Inte kul någonstans. Men misstänker att det är för att dem var hos sin farmor och farfar i måndags eftermiddag då jag och Adam jobbade sent båda två. Dem hämtade barnen och var med dem till efter middagen, vilket jag är evigt tacksam för såklart men inte då jag fick veta att farfar just haft influensan med feber och hela faderullan :/ På tisdagen skulle farmor och farfar också hämta barnen och ha dem hos sig ett tag. (ja denna vecka är en beab-vecka och inte det bästa schemat för mig vecka). Men då låg farmor och var sjuk men sa att det gick bra att dem hade barnen, nej tack. Då ringde jag mina päron så dem fick hämta barnen istället. Vill ju inte att barnen ska bli sjuka, men tji fick vi. det hann dem bli iallafall.

Nåja, lagomt bittert :)

Loke har bara rört sig från soffan då han varit på toa, inte annars. Helt slut. Thea har också haft feber, snoret har runnit och hostat, men hon har gått omkring och grejat för fullt, förstår inte hur hon orkar.

Nu hoppas vi dem får sova gott inatt och bli friska fort. Ingen sån där vecko-feber-skit för då dör jag. Det räcker med att vabba idag och imorgon, sen har vi ju helgen på oss att bli friska också så peppar peppar :)

Annars har soooolen lyst idag och det har varit typ 7 plusgrader!! Äntligen kan snön börja smälta bort, vill ha vår och sommar! :) Är så kul med ny sommar då barnen vuxit än mer och man kan göra ännu mer saker och nu kommer ju Thea vara med på ett helt annat sätt än förra sommaren :) Längtar!!

Strax krypa ner, då Loke säkert vill komma över och mysa med oss i våran säng.

Hejs!
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0