www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jobbelijobb.

08-12-29,

Yes box, idag har man jobbat 9-17,30. Bra pass ändå, tjäna massa pengar :) Men min dag började ju inte som jag hade velat att den skulle göra. Jag skulle vakna halv åtta och då ringde klockan så jag tröck att jag skulle snooza en gång och att den skulle ringa sen igen, vilket den INTE gjorde... oopps... Jag vaknade istället halv nio i panik.. jag skulle nämligen vara på jobbet klockan nio!!!! Aaaah... gillar inte att stressa, fick så ont i magen, men jag var grymt snabb, var fasen klar på en kvart! ye.... Men har varit seg hela dagen så de var ingen bra början...

Sen kom sötisen förbi och handlade toapapper till Boden mail :) hehe. Men de gick rätt snabbt att jobba ändå, var mycket folk. och imorron ska jag också jobba 9-18, fast då är jag i spelet med Anton! blir nog bra de :)

Vi gjorde en ny rätt jag o Adam, tog och stekte köttfärs och kokade makaroner, och sen snörde vi ihop allt i en ugnsform och så massa sås på som bestod av creme bonjour vitlök, provencale kryddor, och massa andra kryddor!! var mycket mums sen :) kul o testa nå nytt med enkla ingredienser! Mätt som en plätt.

Nä nu ska jag snart ta tag i plugget lite och läsa lite iaf. Adam var söt och påminde mig igår att jag skulle läsa lite, man känner som att man vill njuta av julledigheterna, men man måste ju ändå komma igång med pluggeriet i rätt tid. så nu ska jag vara duktig! Bra att ha honom som påminner och stöttar.

Ciao så länge.
Kommentarer
Postat av: Marielle Klagmann

Mmm det lat ju mumma! :) Saknar makaroner och falukorv!!!!!

2008-12-29 @ 20:56:47
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!