www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Familjebus.

12-03-29,

Lite familjebus bilder kommer här! :)



 







Och lite på några presenter ja fick den 27e :) Mitt älskade lilla hjärta kom och gav mig presenter!





Multifunktionsskrivaren Epson! :) Den skriver ut grymma foton, man kan kopiera papper, scanna in saker och även skriva ut vanliga papper. Kanon!





Plus massa presentkort på H&M, Gilla, En ansiktsbehandling m.m. :)



Tack o hej.

Ett år närmare gammeltant.

12-03-27,

Idag var det min födelsedag och ett år närmare gammeltant. Haha. Näe tänk så man har förträngt att man verkligen är så gammal som man är. Jag kommer alltid vara 25, det låter bäst och det är nog nått sånt man känner sig iaf :) Haft en toppen dag iaf. Varit på promenad, varit på stan en sväng, haft massa besök och fika på dan, sen åt vi gooomat från Panelen (älskar vitlöksfiléen!) Sen kom de mer folk och en lekkompis till Loke, Olivia var här :) Så tack för alla besök och presenter!

En toppen dag och av älsklingen fick jag en ny FOTOSKRIVARE! Jag är överlycklig, tänk att han vet vad jag inte kan klara mig utan ;) Men det var för mycket att ge enligt mig för det är då inte den billigaste varianten och den kan skriva ut bilder, kopiera papper och scanna in papper.. sen kan man även sätta in usb-minne i den och minneskort. Den har även en skärm där man ser hur statusen är och så. Har inte slagit igång den än men ska bli spännande att se hur de fungerar snart ;) GLAD!

Nu dog tydligen kameran då jag skulle sätta in bilder men får fixa det imorron då!

Ha en bra kväll.



Luleåshopping.

12-03-26,

Idag blev det en spontan tripp till Luleå med Mia! Himla roligt :) Vi strosade runt och kikade på allt nytt. Gud vad längesen jag gick i luleå märker jag haha. Hittade dock inte lika mycket som jag trodde men några basic linnen, en tunika, 2 par skor faktiskt :) haha jag o skor! Sen lite fina speglar som jag tänkte sätta i badrummet i källaren på kaklet. Får slänga in nå bilder sen kanske, nu orkar jag inte. Alldeles för trött då Loke inte sov speciellt bra i natt och grät en del, stackarn.. Så det blir nog en tidig kväll för en trött mamma. Vi ska se klart en film vi inte såg klart igår. En Varg Veum film.

En bra dag, det behöver jag :)

Hejs.

Leos lekland!

12-03-25,

Idag har vi varit hela familjen på LEOS LEKLAND på förmiddagen. Var spännande att se hur det skulle gå för lillgubben och vad han skulle tycka om det. Men han älskade det! Han ville knappt gå omkring där inne utan helst springa vart han än skulle. Vi tog med honom till det stora åk grejerna också och han klättrade på där som ingenting, superduktig. och ibland hjälpte vi honom och lyfte honom men vi fick inte göra det nå mycket för då gnällde han till, han ville gå och klara det själv :) Bollhavet var en stor favorit. Mamma o pappa tyckte såklart det var superkul också och ibland åkte vi saker själva så fick den andra och Loke titta på, haha ;)
Man blir som barn på nytt!

Man blir så glad av att se honom glad och sprallig. Älskar att hitta på saker som familj också!



Skulle skriva Loke men det gick bara och skriva Toke! ;) Vår lill tokis!

Sen hade vi en trött kille men vi lyckades hålla honom vaken i bilen hem, så slockande han hemma på en gång. Sen blev det kalafirande av mina föräldrar, brorsorna med flickvänner och familj. Jag fyller ju år på tisdag men de firades idag istället. Så tack alla för presenterna! :)

Nu ska vi bara ta det lugnt och se nån film.

En toppen helg har det varit!

Hejs.



Fått mycket gjort.

12-03-24,

Idag har Loke tokis varit med farmor några timmar på dan, Adam var o träna och hon undrade om han kunde komma över o hälsa på henne så hon fick låna honom några timmar :) Jag gjorde ett ryck hemma och donade på, mycket skönt faktiskt. Jag gjorde det jag skulle på min lista ;)

Min lista,
Sova en kort sväng.
Ta upp all tvätt. var en himla massa tvätt.
Måla på köksluckorna.
Sätta fast tapeten på kryddhyllorna.
Städa i dator rummet.

De jag också hann,
Dammsuga.
Sätta upp tavlor i trappen.

Allt det hann jag och mycket nöjd blev ja :) Det är sån skillnad på vad man hinner göra då man inte har Loke tokis runtomkring sig. skönt att vara produktiv. men såklart är det mysigast att ha han runt sig och det känns snabbt tomt hemma då han inte är här, men ibland behöver man en liten energiuppladdning själv och det är ju perfekt då de frågar om han kan komma över!



Adam, Marie o Loke!

Ätit grillat idag, bjöd även Lokes farmor på middag. gott gott.

nu film, får se om ja lyckas hålla ögonen öppna under denna film, så vart det ju inte igår. haha.

Hejs.


Bättringsvägen.

12-03-22,

Japp nu är jag på bättringsvägen, kände redan då jag klev upp i morse, klockan sex som vanligt, att jag var lite piggare. Så nu är jag på väg att bli frisk iaf, hoppas vi. Håller tummarna. Inte behövt snyta mig 350 gånger idag iallafall.

Jag o Loke har busat på hemma och skrattat, tvättat, rensat lite och läst böcker :) Sen efter lunch har jag pluggat lite och planerat saker o ting. Efter vår palt middag blev det att gratta Adams systers sambo och även kika på deras nybyggda hus som inte riktigt är klart ännu men snart.

Nu e jag helt slut och tänker lägga mig i soffan med plutt datorn och skriva lite.

Ska bli bättre på att fokusera på saker som gör mig glad här i livet, inte lägga energi på fel saker. Måste bli bättre på det! Men att busa och skratta med min lilla solstråle gör att man blir på det bästa humöret :)



Älskar dig.

Trevlig kväll.

Kan det vända snart.

12-03-21,

Ja nu tycker jag att min förkylning kan vända. jobbigt med huvudvärk, snor som konstant rinner och trött. Trött som bara den! Blir tungt att orka med dagarna och kan säga att det är tur att min sambo kommer hem mitt på dagen då :) Känns mycket bättre. Nu ska jag vila med min son igen. det är det enda jag gör känns det som, sover då han sover. Vill ju så mycket annat samtidigt.. vill får klart massa i huset.. men jag måste bli frisk först.

Sen vill jag ju ut och springa, japp ska börja springa så jag orkar med vårruset sträckan på 6 km. Borde man väl orka?! Vi får väl se.

Sova var det. Ikväll blir det iaf sushimiddag med tjejerna, ska bli så SJUKT GOTT!! :)



Tänk om man hade så häääär mycket o välja på, då skulle man ju äta ihjäl sig. Haha.

Hejs.

Rensning.

12-03-20,

Idag har jag o Loke rensat bland mammas kläder :) jag rev fram massor med kläder och Loke sprang runt med dem lite här och var och gav dem till mig o donade på. Han tyckte även det var superkul att sitta i klädkorgarna som jag drog ut på golvet :) Jag fick rensat bort lite gravidkläder som jag inte direkt behöver nu! Även resnat bland Lokes kläder och jösses vad kläder det var. Måååånga påsar blev det som for ner till källaren. Tittade på dem när jag packade ner dem.. tänk att han varit så liten, ofattbart nu att han har kunnat ha dem där små kläderna i storlek 50-56 :) supersöta så det ska vi spara.

Har dock en hel del kvar att rensa men lite fick vi gjort tillsammans iaf :)

Sen har vi ätit middag hela familjen, lax och potatisgratäng. Efter det blev det en sväng till brorsan o Johanna o Hugo som nu flyttat in i deras hus. Trevlig för killarna med lite bus! När Hugo skulle ta sitt kvällsbad så ville såklart Loke också bada, han älskar ju att bada.. så när han inte fick det börja han storböla, stackarn hihi!
Men då skulle vi precis fara så.

Varit en bra dag. Även fått lite MaryKay prylar i brevlådan, som jag klickade hem igår kväll. Det gick undan! Tack för det :)



Nu ska jag ta det lugnt och slappa!

Hejs.

Förkylning.

12-03-19,

Helgen har gått fort enligt mig, har haft fullt upp med jobb så det är inte så konstigt. Har dock hunnit med lite familjemys iaf, vi har varit ute och Loke har fått åka pulka på den lilla snön som finns kvar på backen :) Men igår vaknade jag med en förkylning, mindre kul.. Idag har jag fått snyta mig heeela tiden och nyser gör jag. Loke skrattar åt mig då jag nyser :) sötkorven!

Nu har jag lagt honom och han har inte varit lika skrikig de senaste dagarna, men han testar och grejar på! Han vill ha uppmärksamhet hela tiden och särskilt när man e själv med honom eller om det ringer i min mobil, då blir han gnällig på en gång stackarn. Men det hör ju till, hört att de flesta är så.

Nu ska jag dock krypa ner med min lilla son och sova lite, mamma e visst också trött och hängig.

Hoppas på nya krafter snart, för jag är supersugen på att börja springa igen. Linnea har nämligen frågat om jag ska hänga på henne o Jenny och springa Vårruset som brukar vara varje år i Maj nångång. 6 km är det och jag ska träna så jag orkar springa allt. Känns bra! Ett mål att se framemot :)

Nä sängen var det. Ha en bra dag.

Plusgrader!

12-03-16,


Ja idag har vi riktigt varmt, 8-9 plusgrader så snön smälter som bara den :) yeeey! Man blir så glad :) Så nu har vädret hjälpt till lite med att få fram altanen, men har en del kvar längst in. Den ska bort, för idag ska vi premiär GRILLA på altanen och jag ska göra potatisgratäng till, och pepparsås!! Inte att förglömma så ska vi såklart grilla HALLOUMI också :) jag längtar! Att grilla kan va så gott och efterlängtat.



Har tagit en prommis på morron och handlat lite. Lillgubben min ville inte gå in då vi kom hem igen, han älskar att vara ute sötplutten. Men hade inte på honom rätt kläder så vi gick in. Vi har regnkläder nu som han ska få inviga nån dag eftersom det är väldigt blött nu, måste bara hitta ett par stövlar till honom också, så han slipper bli blöt. Plus ett par galon hanskar. Sen äre bara och härja på!

 


Darligen kommer hem tidigare idag och det är underbart skönt det :) så kan vi hela familjen ha fredagsmys idag. För jag jobbar ju i helgen så jag ska njuta av denna fredag så mycket jag bara kan :)

Energin är på topp känner ja ;)




Älsklingen i sin nya Onepiece, är han inte för söt?!

Trevlig Fredag alla!

Hejs!


Tålamod.

12-03-15,

Det är en väldigt krävande period som vi är i nu med vår son, då han nu utvecklas jättemycket och testar massa saker och man får försöka ha tålamod med det mesta. Jag är såklart mest utsatt eftersom jag är hemma med honom på dagarna så man får verkligen testa sitt tålamod och andas istället för att bli arg och sur. Men samtidigt måste man försöka säga åt honom på skarpen om det är något han inte får göra eller ska göra, så har lär sig. Men det är en svår balansgång detta och det tar kraft och energi att kämpa på. Det blir säkert bättre ju större han blir men just nu visar han verkligen sin egen vilja och kan bli arg om han inte får som han vill, men det kan man ju inte alltid få eller hur?! Vi kan ju inte ha en 1åring som bestämmer över mamma o pappa, haha!

Men trots detta såklart så är han mitt underbara lilltroll. Det är tur det finns så mycket kärlek så man lätt glömmer det jobbiga och ser det positiva med allting istället :) Kärleken till sitt barn är obeskrivlig. Såklart kommer det tuffare perioder men det klarar man, bara tungt då man är mitt uppe i det.



Superljus bild men tyckte ändå den är härlig, mamma-son skrattar i soffan :)

Idag har vi fått våran dagliga prommis iaf! Skönt det, men kroppen var tung, inte så mkt energi där inte. Men det är bara positivt med promenader, frisk luft, motion och sen sover jag bättre på nätterna också.

Senare efter Loke sovit ska vi iväg på stan med Lisa, Wille och Ida! :) Nice!

/ Mamman som försöker samla energi och krafter.

Eftermiddagsmotion.

12-03-14,

Eftermiddagen såg ut som så att vi tog en prommis tillsammans med vagnen! Jag ska verkligen föröska hålla det nu att gå en timme per dag så får jag ju min motion på bästa sätt :) och då får ju Loke frisk luft också. Sen efter prommisen så var vi ute i snön ett tag. Jag försökte skotta lite på altanen men Loke ville inte sitta still så han for omkring så var tvungen hålla koll på honom såklart :) Men några skott tag blev det allt.

Min kära sambo kom hem sent så vi har surrat och nu slappar vi i soffan!

En bra dag, tack o hej. Nu ska jag snart krypa ner.

Hejs.

En förmiddag på badet.

12-03-14,

Idag blev det att kliva upp med Loketokis klockan sju :) skönt att han sov liite längre iaf. Sen åt vi frukost och packade iordning väskan till badet. Vi for och badade på Nordpoolen med Mia och Emil! Hilma kul var det och Loke plaskade som aldrig förr :) Han älskar verkligen att bada och han är inte ett dugg rädd för vatten, vilket är skönt. Han doppade huvudet och for runt som en liten fisk! Men när vi skulle byta om sen så vart han rädd för en hårtork som en tant slog på när hon bytte om, så han började stortjuta och vill inte sluta gråta stackarn... men vi fick på oss kläderna till slut iaf :) Han brukar inte vara rädd för sånt, eftersom jag själv blåser håret hemma och dammsugaren är han ju inte rädd för (tänker att det kan vara samma ljud), men Adams rakapparat e han himla rädd för då han kör igång den hemma :P

Nåja, nu har han somnat efter lunchen, säkert helt slut... Jag känner mig slut jag med, så tar mig nog en powernap med honom snart.

En bra start på denna dag alltså!

Hejs.

Härligt!

12-03-13,

Ja nu har vi kommit in i härliga rutiner genom att vi på morgon alltid tar en lång promenad på en timme! Så skönt det är, då vet man att man får sin dagliga motion också. Sen äre ett plus att Loke vill sitta kvar i vagnen också, håller tummarna för att han fortsätter med det, annars blire nog inga mer lång prommisar. Så njuter av det som går nu :)

Solen skiner idag och snön smälter. wiiiii. det är så härligt! Har varit och skottat mer från altanen nu medans Loke sover, usch så tungt men den är snart framme, man får ta lite i taget :)

Strax blire en dusch för mig och sen kring två ska jag och Mia en sväng på stan! :) Hoppas jag hittar det jag söker, är ute efter en ny bikini som sitter BRA. Så att man känner sig bekväm då man ska fara på badhuset. Just nu har jag bara gamla bikinis och det är inget att hurra för.

En bra dag, bra känslor :) Våren är påväg.

   

Älskade charmtroll, du gör mamma så lycklig! :)

Hejs.

Ny vecka, nya tag!

12-03-12,

Japp nu äre ny vecka och nya tag! Energin är fokuserad på rätt saker känner jag eftersom jag måste fokusera på mig själv nu och det som ska göras. Strunta i sådant som tar min energi och gör mig nedstämd, det är inte värt det, så jag släpper det nu och kör mitt eget race! Det kommer gå fint, har stöttning från rätt personer så det känns bra :)

Måndag och vi har varit ute på en prommis och haft det skönt, synd att de blåser mycket men annars äre toppen väder ute. Så skönt! Solen skiner och snön smälter, som det ska vara enligt mig :)

Hoppas ni har en superbra måndag ni med :) Kram

Starkare.

12-03-11,

Det sägs att allt man går igenom gör en starkare. Ja det stämmer säkert, men trodde iaf inte hur som helst att det skulle bli såhär, nåja. Bara släppa det och gå vidare, jag sköter mitt och är glad över det jag har och glad då man inser vad och vilka man kan lita på här i livet.

Idag har vi tagit oss en lång prommis hela familjen i solen! Så skönt det var :) Sen har vi städat medans Loke sover och skottat fram en del av altanen, nu rymmer vi ju iaf en grill där om vi vill grilla :) Gud så gott. Sen ska jag nog ta fram stolar så man kan sitta där och njuta av fina soldagar för det brukar bli väldigt varmt mot husväggen!

Sen blire jobb idag, 5,5 timmar ska nog gå bra :)

Ta vara på det ni har. Kram.

Ärlighet.

12-03-07,

Ärlighet, finns många definitioner på ärlighet tydligen.. och när man kommer på vissa saker med folk där ärligheten inte stämmer så känns det väldigt tråkigt. För att försöka få det ur världen vill man ju lösa saker, iallafall jag.. och ta sig kraft och mod till att lösa det men det jag verkligen inte förstår är hur den man tar upp det med inte förstår nånting eller ens kan be om ursäkt?! Hur svårt ska det vara... då får det vara helt enkelt! Inte mer energi på det. Men det är synd för det är inte säkert det blir nånting bra alls utav det här...

Ostbågens dag.

12-03-05,

Haha idag är det tydligen Ostbågens dag! Det påminde minsann Adam mig om idag.. så nu ska vi krypa upp i soffan och äta ostbågar haha!!



Ni har väl inte missat det va? :P

Hejs.

Härliga promenader.

12-03-05,

Det är så härligt med promenader i detta väder. Soligt och skönt, idag var det dock -10 men det gick utmärkt iaf. Träden var vinterklädda och jättevackra enligt mig, ett bra fotoläge :) Tog några med mobilkameran.









Trevlig måndag på er!

En bra men annorlunda helg.

12-03-04,

Ja det vart ingen familjehelgs mys denna helg, eftersom pappan i huset har varit i Jenkis hela helgen. Jag har varit med Loke i Heden och sovit där på fredagen, så där blev det fullt hus. Brorsan o Johanna med Hugo bor ju där nu medans de renoverar lite på sitt hus så det var mycket bus för småkillarna på kvällen :) dem bada badkar tillsammans och stojjade. så kul o se :)

Lördagen bestod av en heldag på Ikea! Grymt skoj :) Loke var då hos sin farmor o farfar hela dagen och skulle även sova där hos dem för första gången. Dem hade tidigare frågat om han inte ska komma och sova nån kväll och nu när Adam var borta så hade han frågat om dem ville så kunde jag få mig en sovmorgon!

Det hade gått superbra för honom att sova där och jag fick mig egentid efter vi hade varit på Ikea. Mycket välbehövligt och skönt med sovmorgon! Men det sjuka var att jag vaknade 07.10 och tittade på klockan men insåg då att det bara var och sova vidare så jag sov iaf till 09.00 :)

sen när jag kommer för o hämta Loke på morronen så berättar dem att han vaknat 07.12 hos dem :) Så det var nog nån känning jag hade där, en connection med min lilla son haha. Men så jag hade saknat honom, och när jag klev in genom dörren så ställde han sig upp och sprang in i min famn så jag fick en kram, så himla gulligt och jag blev såklart tårögd "lipig" som man är ;)

Men som sagt, de har varit en toppen helg men en annorlunda helg för oss :)

Nu inväntar jag min älskling.

Vi har även smyg invigt Lokes rum då mina föräldrar var här idag, han blev helt överlycklig och for omkring i rummet överallt, tältet gillade han skarpt. Där har vi redan busat och skrattat och läst böcker.



Så det ska bli en överaskning för Adam när han kommer hem också :)

Lycklig över det jag har.

Helg!

12-03-02,

Mars redan! och den andra till o med. Det betyder att jag fyller år snart :) haha fast det vill man ju ändå inte göra längre, huvva så gammal man blivit. Ett år tills man blir en tant :P

Underbart väder idag med, det är plus grader och solen skiner, så skönt om snön kan smälta bort nu så vi får en härlig vår och så kommer ju sommaren snabbare! Vi har tagit oss en långprommis jag o Loke, han tycker det är så kul och spana på lastbilar, traktorer, bilar och bussar :) Traktorer är mest intressant!

Skönt med helg och imorron ska jag på Ikea! Gud så kul det ska bli, Loke är med farmor och farfar då så ska jag mamma o pappa springa runt på Ikea! :) ska försöka hitta saker till Lokes rum nu så han kan få vara där. Han älskar ju figurerna på väggarna och går och pekar på dem så fort vi är där inne. Lillgubben min.




Nån sån här slags förvaring av grejer ska jag kika på bland annat :)
Åh så kul och fixa hans rum, jag längtar!

Så ja lääääängtar..

Hoppas ni har en trevlig helg!

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0