www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

OJ :)

13-10-30,

Oj var ett tag sen jag skrev här. Har helt glömt bort och skriva nått :) Så fullt upp nu på dagarna. Denna vecka har Loke höstlov från förskolan och då är han ledig med oss. Adam jobbar så jag e hemma med två snuttisar :) Vilket betyder full rulle. Försöker aktivera Loke medans Thea vill bli buren hela tiden och jag hittar inte min babybjörn!! Fasen, hade underlättat en hel del att ha henne där. Nu kan jag knappt använda händerna på dagarna och försöka leka med Loke blir också krångligt. Thea vill inte vara själv bredvid nå mycket alls utan helst fastklistrad på en :P Men de är ju mysigt men ibland lite omständigt.

Har så sjukt mycket pyssel jag vill göra och jag funderar hur jag ska ha råd med allt :P

Hihi nä nu måste jag städa.

Hejs.

Lunchdejt.

13-10-23,

Idag hade vi bestämt lunchdejt hos mig. Det var jag, Mia, Magda och Jossan med sin lilla son Jack. Eller han blev ju så stor i jämförelse med lilla Thea plutten :) Jack är 6 månader och Thea är ju 2 månader. Gud så söt han var och glad :) Sen somna han i famnen på Jossan! Thea var med också en stund och sen sov hon. Vi beställde mat från Ängeln och åt och fikade. Mkt trevligt men som vanligt glömmer jag bort att ta bilder, det är ju så kul och ha men man glömmer lätt för man vill surra desto mer :P

Det får vi göra snart igen hurrni :) Har fört över pengar till dig Magda förresten, tack gulle du!

Nu sover båda mina små trollungar. Jag har ju hur mycket pysselidéer som helst som jag vill göra, men tiden räcker inte till. Det är typ nu nån timme man skulle kunna hinna, men då har man ju tusen andra saker och göra också. Men man får göra lite eftersom, pyssla är ju sååååå kul :)

Nä nu ska jag göra nått annat än skriva här iaf :)

Hejs.

Full rulle om dagarna.

13-10-21,

Ja det är full rulle här, dagarna bara flyger förbi, hinner knappt med. Idag var jag förbi jobbet med Thea och skulle ha medarbetarsamtal och lönesamtal med chefen. Vi gick runt o kika lite också om de har gjort några förändringar i lokalerna o sådär, vilket de hade :) Det blev ett snabbt möte, sen fick jag öppna paket. Mina kära kollegor hade köpt kläder och Camilla på jobbet hade sytt två bodys och en mössa och gjort ett litet tennarmband till Thea! Superfina. Älskar verkligen döskallebodyn! :) och tennarmbandet var ju så litet och fint. Jag har verkligen underbara kollegor!
 
 
 

Sen efter de var de bara hämta Loke från förskolan, han var så glad då jag kom! :) Sötnosen.

Sen har vi grejat på hemma, Adam har haft beab nu flera dagar, hujja då kommer han hem vid 19 precis innan Loke ska sova. Tur han hinner se honom iaf och läsa lite saga innan han somnar.

nu slappa lite innan sängdags, är slut i kropp och knopp.

 
 

Kanske påväg o bli bättre?

13-10-16,

Ja kanske kanske är det påväg och bli bättre, jag hoppas då innerligt det. Usch hela förra veckan var hemskt jobbig, det gick runt runt i extremt lite sömn, trötthet, orkeslös. Kroppen kändes som den sprungit maraton varje dag och mjölksyra av ingenting. Man märker verkligen hur viktig sömnen är och jag har alltid velat sova omkring 8 timmar, men det har man ju insett att det inte riktigt blir då man skaffar barn :) och verkligen inte då man har två barn som inte direkt är synkade. Men nu har det varit några nätter där Loke endast kommit upp en gång och inte alls varit lika rädd och skrikigt utan bara pratat med oss vanligt. Väldigt skönt för både honom och oss. Vill ju inte att våran lilla älskling ska vara rädd och skräckslagen på nätterna. Men det har ju hänt mycket för honom den senaste tiden, två väldigt stora saker...bytt förskola och fått ett syskon.
 
Förskolan fixar han galant och han har blivit så himla förståndig och duktig (för det mesta iaf) och lärt sig massor bara på den korta tid han varit. Jag e supernöjd. Sen att Thea kommit, han har ju inte visat något utåt sett mot henne att han är svartsjuk eller avundsjuk men kanske känner så inombords? Det är ju ändå en helt ny person som ska "buffa sig in" i familjen där han förut var vårt enda fokus. Nu blir det delat fokus och klart han känner av det. Det är det som är jobbigast tycker jag, att man inte kan ge honom den där fulla uppmärksamheten längre utan nu ska man ge båda det, men egentligen mest Thea då hon behöver vara oss nära i stort sett hela tiden. Men hon hänger och flänger med överallt och man får göra saker samtidigt med henne på armen :) Jag har verkligen två otroligt fina barn, jag är så tacksam för det. Jag har min prins och min prinsessa, de finaste man kan ha.

Tacksam mamma och betydligt piggare! Håll tummarna att det fortsätter.

Helt slut.

13-10-10,

Ja det är en extremt trött mamma som skriver just nu. Det senaste tre nätterna har varit extremt jobbiga både för oss och Loke. Loke har vaknat två-tre gånger per natt och grinat och velat sova med oss, när vi självklart säger att han ska få sova med oss så vill han inte, utan ska sova i sin säng. Javisst vi går tillbaka med honom och Adam lägger sig bredvid för att han ska vara trygg och lugn. Visst han somnar om efter en halvtimme kanske men så händer det fler och fler gånger. Och på det ska man amma lillasyster på natten och ha sig. När får man sova?! Ja om jag lägger mig typ 8 på kvällen så får jag nog sova 4 timmar iaf, vilket jag inte gjort så idag är jag så trött så ögonen svider.

Det som är typiskt är ju att då jag lämnat Loke på förskolan så är ju det första jag tänker just nu i denna period, är att få sova. Men vad händer då? Jo Thea är vaken från de vi kommer hem till typ två, då Loke är hemma igen... Extremt surt då man bara vill vila en liten stund och samla krafter.

Ja, hujja måste få skriva av mig. Just nu är ingen bra period, är helt slutkörd och orkeslös, vill bara att det ska bli bra för Loke så han är trygg och sover bra, vill inte han ska vara rädd och ledsen. Vår stackars lillgubbe.

Nää, nu sover Loke, då är det Thea kvar, när hon somnar ikväll kan jag bara säga att jag sover då också, blir så fort de bara går.

Får se när jag har mer krafter och skriva, just nu tar jag en paus tills detta lagt sig, har varken kraft eller lust att skriva något.

Hörs då jag e piggare!! :) Hoppas de sker snart.
 
Mina små älsklingar, det bästa som finns men som ibland tar all ens kraft :P

Trött mamma.

Onsdag.

13-10-09,

Idag träffade jag Mia och Magda på stan för en lunch, vi åt på Opalen en supergo skagen macka, dock fick jag ta bort rödlöken som är sååå god, nåja, de var gott iaf :) Annars får ju lillan ont i magen..

men hon var inte nöjd lilla Thea, jag hade väckt henne innan vi for till stan för att byta om och amma, då vart hon inge glad stackarn, så de blev inte så långvarigt på stan, hon slockna hemma sen lillgummsan.. :)

Vi for även en sväng till luleå, eller på elgiganten för att kika på en surfplatta och vi inhandlade en billig variant att ha hemma, just för att Loke kommer använda den också. Då kan den se ut hur som helst sen :P Så den duger säkert bra :)


Nu sover båda barnen o jag är så ofantligt trött.... Eftersom jag inte dricker kaffe heller, men tror jag ska dricka 1 kopp per dag iaf, det kan ju inte påverka henne något, känns ju konstigt. Och då kanske man känner sig piggare iaf :)


Nu se lite Vikings sen soooooova.

Hejs.

Tisdag och härligt väder.

13-10-08,

Idag var de härligt väder igen! Grymt skönt men jag behövde sova med Thea så det gjorde jag på förmiddagen :) grymt välbehövligt, Loke kom nämligen över till oss två gånger inatt och var ledsen, så det var en del gorm och sen amma Thea lite då och då och Loke vaknar sen klockan 06.00. Shit man e inte pigg då alltså :P Thea brukar sova vidare till 8-9 nånting och jag och Loke myser i soffan tillsammans :)

När vi var hela familjen så for vi en sväng för och fota, vi tänkte fara till gruvberget men det var så mycket cyklande ungdomar som tog upp vägarna så vi vände, några ungar hade kraschat och låg mitt på vägen och vi kollade hur de var med dem, läraren kom och hjälpte en tjej in i bilen.. hujja! Så de blev en sväng till aldersjön istället :) Tog några kort sen for vi. Var massa knott där :P

Nej nu måste jag se Hollywood fruarna! Gunilla är ju så störd och de är så kul och se :) haha!

Hejs och gonatt.

Fotande.

13-10-07,

Alltså jag och kort, tar kort som en galning. Men det är ju sååååå kul :) Jag blir så himla glad då jag har fått fota en stund, vad det än kan vara att fota så känner jag mig helt lycklig efter! Som att jag "samlar" på kort :) Åh det är så kul, det är ofta jag tänker, det här skulle jag ha fotat då man ser olika saker på dagarna. Det är ju inte alltid jag har med storkameran heller. Verkligen ett stort intresse!

Thea låg och sov inne och vi sprang ut och spelade fotboll o busade :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Love!
 
 

Härlig höstdag.

13-10-07,

Idag har det varit en riktigt härlig höstdag med sol och 10-15 grader. Tänkte fara och fota men de blev aldrig av, vi lekte ute på gården då Loke kommit hem och fota lite där istället :) Får sätta in dem sen på datorn, nu hinner jag inte. Nu ska vi fortsätta se The Vikings, medans barnen sover.
 
Men idag har varit en riktigt bra dag, Loke har varit på bra humör och så himla gullig med sina funderingar och tankar :) När vi var ute så råkade Adam sparka upp fotbollen på taket så den fastnade bakom skorstenen, då skulle han hämta den med stegen och då ville såklart Loke också klättra upp, men nja. inte de bästa kanske :) Men då såg vi ormen som vi har på taket mot fåglarna (men den hjälper inte nått alls haha) så tog vi ner den och först var Loke rädd men jag visade att de var ingen fara och då kunde han hålla i den :) Sen tyckte han vi skulle ta in den och bada den i hans balja så den blev ren. Sagt och gjort, han tog ner ormen i källaren och badade den med pappa. Hihi sötnosen! :) Så nu är den i hans rum på golvet. Shit tänk om man glömt bort att den finns där och tror de är en riktig, hujja. Den ser lite läskig ut ändå ;)

Nä nu se lite. Gonatt.

Vilken helg.

13-10-07,

Ja de har varit fullt upp hela helgen och jag var gode slut igår, känner även idag att krafterna är nästintill obefintliga... Hujja.

Lördagen så grejade vi på hemma på förmiddagen, sen på eftermiddagen blev det att fara på dop för Adams kusins barn, alltså Loke och Theas tremänning som skulle heta My. Räddningen på dopet var ju att det fanns ett lekrum för barnen att leka i så där hängde ju Loke hela tiden :) snabb fika kunde han göra men sen iväg och leka. Thea sov större delen av dopet men sen ville hon äta så jag smög iväg på nått rum och ammade, sen blev det sent och vi for hem för att lägga Loke.
 
 
 
 
 
 
Så fin tårta :)

Söndagen så for Adam iväg och fiskade på morgonen fram till ett, då hade jag det lite hektiskt här hemma kan man lugnt säga haha. Det är inte alltid så lätt med två själv, men oftast brukar Loke kunna leka själv rätt bra medans jag måste amma eller byta på Thea men nu gjorde han alltmöjligt för att testa mina gränser.. Han var kanske lite rastlös stackarn.. Men sen for vi iväg till min lillebror Robert och firade han som fyllde 25 år! Där blev det också full rulle, Loke och Hugo sprang och härjade och satt inte still en sekund, pust :) Dem drar verkligen igång varandra, kanske inte alltid till det bästa sättet :P

Vi fikade och surrade, Thea var vaken och tillslut vaknade även Lucas så man fick se honom litegrann :) Det är så kul att vi fått barnen så tätt.
 
Richard med Thea.
 
Robert, jag och Thea.

 
Jag, Thea, Jennifer och Lucas.
 
 
 Jag, Thea, Robert och Lucas.

 
 
Hehe Loke försöker hålla Thea, var inte det lättaste men söta var dem! :)
Mina älsklingar.

Nej nu är det måndag och jag kanske hinner sova lite med Thea idag för idag är jag som sagt helt slut, vore skönt och få vila litegrann. Gonatt haha.

Höstfärger.

13-10-02,

Idag efter jag lämnat Loke på förskolan tog jag och Thea en promenad på 45 min. Himla skönt och fint med alla höst färger på träden men alla löv håller snart på att falla ner..
 
 
Gillar som dem här träden :)

 

Sen blev de kaffe och tidningen Mama och mys i soffan!
 
 


Strax ska jag iväg på stan med Adams mamma och hans syster, vi ska försöka hitta en dop present. Ska på dop på lördag, ska bli mysigt. Snart får vi ju också ha dop för vår lilla prinsessa :)

Trevlig Onsdag på er.

1 oktober!

13-10-01,

1 oktober idag, shit det var ju nyss sommar. Jag längtar då inte till vintern och all kyla, nee huvva. och måsta klä på oss massa kläder, overaller, mössor och sånt. Klä lilla Thea i massa åkpåsar haha. Jo på tal om det så var jag ju bara tvungen att köpa denna åkpåse till henne som var på rea. Dem kostar väl vanligtvis cirka 999 kr, men nu kostade den 300 så de var ett kap :) Då var man ju bara tvungen :P

Elodie details åkpåse.
 


Måste nog fara en sväng till stan idag och kolla på nån mössa till gumman, som är lite tjockare och går ner över öronen, vill inte hon ska bli förkyld juh.

Hujja idag är jag trött, blir nog att sova med Thea snart. Hon är så himla gullig, nu när man pratar med henne och så, så ler hon oftast tillbaka! Man blir så glad :) Det känns verkligen i hela hjärtat när man får respons och hon är så söt när hon ler, utan tänder och tungan som sticker fram :) Har försökt fota det men det är svårt o hinna med :P Här var de ett leende påväg. Lite suddig bild dock men ni ser.

 
 

Nu mysa med Thea. Ha en bra dag.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0