www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En sväng till skogen.

09-09-30,

jo igår kväll for jag ju till ica o hämtade upp Terese för vi skulle till Mia på kusön :) Terese visa en ny choklad som har kommit ut.. Marabou Winter! supergooo, med massa smak av julen, nejlikor, kanel m.m. Var lite konstigt först med massa julsmak i mun men de var himla goo! man fick som julkänslor direkt hehe..
sen så hade ju Mia bakat en smulpaj :) mums så go de var, så satt vi o surra på där o såg Idol.. :)
tack för igår gummor *pöss*

så idag då...
Vi har prommat en sväng till skogen med alla små barnen, så himla söta när dem staplar fram där med sina små ben... :) skönt för dem med en liten utflykt..

så det har gått bra idag, fått lite idéer av våran handledare på hur vi kan arbeta med vårat utvecklingsarbete o sådär, känns skönt.. hon är himla bra vår handledare! :)

så nu har jag o Helen varit o handlat lite mat på ica.. 
Idag ska jag o darlingen äta palt, de ska bli supergott.. var länge sen :)

men nu ska ja in i böckerna en sväng..

Annars så tänkte vi just att det är 1 oktober imorron , och då är det bara en månad kvar tills vi har huset :) tills vi får gå in där tillsammans o känna att detta är vårat, fan så stort.... åååååh.... och då får vi börja köra dit grejor från vinden o sådär i lugn och ro medans dem kommer bygga vår nya snygga toalett o dusch rum :)
sen flyttar vi nog in där i december, säkert kring den 1:a :)

LÄNGTAR....

Ciao.

Då var det fältstudier.

09-09-29,

Jo denna vecka har vi fältstudier mån, tis, ons och torsdag! :) Jag o Helen är i Sävast på en förskola där..
vi är med småttingar denna gång, ålder 1-3 år... och de är mest 2 åringar :) så himla söta dem är alltså.

det är svårt bara i början, för dem här småingarna.. dem kan ju vara lite försiktiga och vill ha sin trygga stämning såklart och när vi kommer som nya så blir dem juh lite förskräckta, hehe så vi försöker ta de sakta framåt.. så dem känner igen oss sen tillslut.. :)´man vill ju att dem ska vara trygga dem små liven..

så nu har vi 2 dagar kvar, sen har vi skola nästa vecka o då har vi en del vi ska göra.. så jag måste läsa litteratur och de är en hel del.

har även bytt min första blöja idag, haha... har ju som sagt att jag ska göra det på mitt eget barn först, men det är ju lite svårt att undgå här när vi har småttingarna, och sen efter denna vecka ska vi ju vara där på VFU sen i 4 veckor så! det kommer nog bli en del, bara o vänja sig ha ha :) men de gick bra, Helen visade ha ha.... hade tur med en som bara hade gjort nr 1 hohoohoh... :)

närå de ska nog bli bra det här! :)

nu sitter jag o väntar på darlingen som ska komma hem, han har lång dag idag med att han jobbar eftermiddag.. men de var bara idag så.. sen ikväll ska nog jag o Terese fara en sväng till Mia i kusön och hälsa på! :) det känns som de var så himla länge sen o de var det... så nu jäklar! :) hehe... funderar på om man sku tagit med nått gott, typ köpt nå melon eller nått, glass kanske? ska ringa Mia sen på ett tag :)

Ciao.

Söndag.

09-09-27,

Idag har vi sovit ut :)

sen så såg vi klart filmen som vi inte orkade se klart igår, för man var så himla trött... hehe :) men de var en bra film, State of Play hette den.. :)

så nu har vi städat lägenheten... nu skiner de rent :) skönt. ha ha det blev en hel del sopsäckar!!

längtar till hus, där vi kan ordna med hyllor m.m så allt blir finare, renare, snyggare ordning, ja allting... jag blir galen i den här lgh... huaa! man vill ju bara greja på och fixa, inte bara acceptera hur det ser ut, man vill greja!!!!!

men nu är de finare iaf så det är ju bra :)

vad händer sen då?

blir nog bara en chill söndag :) med lax till middag, mummaa!

Ciao.

Seg men det är sol.

09-09-26,

Vi hade jättetrevligt igår :) tills vi gick ut, då vart de mest kaos av intriger hehe.. men innan det när vi var hos Lisas föräldrars hus i sävast så hade vi superkul... vi åt plockmat som var lufttorkad skinka, jägerskinka rullade med lite pesto inuti.. mumsigt :) vi hade en västerbottens paj, så jäkla god den blev.. vi hade ostar o kex, melon, fetaost, dippar.. ja massa gott..

berätta om pajen till Adam så han vart sugen på att smaka det med, så vi kanske gör en sån ikväll :)

idag skiner solen ute, ser jättefint ut.. vi har segat på lite på morgonen nu och snart ska vi gå och handla lite och ta oss en promenad.. :)

sen ikväll tror ja de blir lugnt bara, vore jätteskönt att bara slappna av och ta de lugnt :)

ha de bra, kramar.

Taggad.

09-09-25,

Wiiiihoooo, taggad för ikväll :) hehe

Jag o Lisa har nyss varit på stan och inhandlat allt vi ska ha, maten vinet efterrätt, kläder, strumpbyxor, smink m.m :) blev en hel del... och så åt vi frulle/lunch på Dagoberts :) var mumsigt..
jag testade köpa Clinique sminkbortagning och kräm för ansiktet, får hoppas dem e bra. Lisa rekomenderade :) och hon var så söt när hon köpte sina stora flaskor så fick hon ett rese kitt som present med små i, som hon gav till mig.. :) så himla gullig hon e... TACK söt!! :)

nu e jag lite speedad... stressad.... ja allt möjligt :)

måste hinna med massor, men ville ändå skriva här att ja e så glad o taggad :)

nu har jag duschat, nu blire att testa lite leggins o sånt...

vi ska vara hos lisas päron, i deras hus i sävast... vi kommer ha supermysigt vi 4 :) ska även ta med mig singstar och Buzz, de e så himla kul :) hoppas vi hinner köra lite sånt!

Ciao, nu e det brååådis....

Vad ska ni göra ikväll? :) Party?

KRAM. 

Väcks av tankar.

09-09-23,

Tänkte att man skulle skippa lektionen i morse, var så gudomligt trött och stressad över uppgifter vi har... men nej, tänkte att det är lika bra o fara.. vi hade ju ändå bara lektion till tolv.
vi hade en lärare som vi inte haft ännu, så det var spännande. hehe lektionen vart spännande kan jag säga.
hon problematiserade massor av saker vi gjorde och sa, men det är ju för att vi ska lära oss att problematisera saker och det blev funderingar som dök upp och väckte ens tankar. jag personligen tyckte hon var superbra, hon ställde verkligen frågor till hur vi tänkte och fick ens tankar att växa. vissa blev irriterade över hennes beteende i klassen, att hon var provocerande... visst , det var hon och det hade nog vart svårt o svara på frågan hon ställde där till första gruppen... och de märkte man ju att de var, men sen såg man ju sambandat i det hon menade och ville komma fram till och då såg man ju varför hon ställde dem där frågorna som hon gjorde.... näe ja vart inspirerad av henne!! :) trots att hon var provocerande.

gillar sånna lärare!! :)

så efter skolan for jag och Helen till henne för att plugga, vi gjorde klart ex 1. var skönt som tusan :)
så nu ska den bara fin slipas lite, inte mycket alls....

nu e ja hemma och ska strax laga lite plättar :) ska bli supergott , var längesen jag åt det :)
darlingen ligger o vilar på soffan, tröttisen min... :)

ikväll vet ja inte vad som sker, kanske mysa med hjärtat bara... :) men det är ju inte så bara!

ciao.

Halvdagar.

09-09-22,

Denna vecka i skolan har vi mycket halv dagar, vi börjar 8 och går till 12... fast ja tycker vi borde ha nån eftermiddag nån dag också, så man får sova ut... man e ju inte morgon pigg direkt... :)
och sen äre mycket och plugga på kvällarna, ska göra klart musik uppgiften idag.. sen imorron ska jag o Helen plugga klart på en annan uppgift...

vi har så grymt bra lärare, hon vi hade idag iaf :) hon får en verkligen att fundera och ställer frågor och man börjar verkligen tänka på sånt man kankse inte tänkte på först... hon e jättebra, kul med sånna lärare!

nyss har vi ätit kyckling ris och beasås, var mumsigt.

så strax blire plugg... blä äre just nu... måste få inspiration igen, kanske skulle läsa lite litteratur så man kommer in i allting igen, har varit dålig på de.. skärpning nu!

:)

wiiii, vi har köpt hus.... en tanke som slår mig ibland ha ha :) *glaaaaaa*

ciao.

Husägare.

09-09-20,

tycker helgen har gått för fort.. verkligen fort...

idag har jag o darlingen tagit oss en promenad kring vårat kommande område :) adam var så söt så han visade vart de fanns lekplatser och sånt där han vuxit upp... han vet ju att jag tycker sånt e viktigt framöver :)

jooo vi har köpt HUS by the way för er som inte visste om det :) så himla glad jag är!! känns så fruktansvärt bra så jag vill bara flytta in på en gång, men allt har gått så fort så de kommer gå fort tills vi ska flytta in också :) så därikring november ska vi renovera ett badrum och sen i december äre nog dags att flytta in men heeeela november ska vi köra grejor och kanske lägga nått golv också.... ska bli så sjukt spännande :) *lycklig*

det ska bli så enormt spännande att skapa ett hem som känns hemtrevligt och mysigt med sin livs kärlek!!

det här har vi väntat på länge och vi har tittat på många hus och vi har även budat på ett hus som vi inte fick, så det var lite tungt faktiskt, men vi tog nya tag och tillslut så fann vi det :) vårat lilla mys hus med källare, bastu, öppenspis, lagomt med rum... vårat hus helt enkelt :) wiiiiiiiiii...

så nu äre mycket funderingar på vad man kan göra och kolla priser och sånt :) men jag ser verkligen fram emot allting sånt!

SÅ NU E VI HUSÄGARE! känns grymt stort.

nu ska vi fortsätta se på tv, en serie som går. :)

ha de gött. ciao.



Jobbelijobb.

09-09-19,

Tjaooo....

idag har jag och darling sovit länge, ha ha nästan för länge för jag hade lite ont i huvudet i morse då man gick upp. jag tror vi sov typ 10 tmmar, nästan mer.. ha ha :) så åt vi frulle tillsammans, är mysigt på helgerna att göra det tillsammans.. sen åkte jag på jobbet och darlingen åkte på sin sista match med Brännberg. och dem vann med 2-0, bra jobbat... och jag vann deras Brännbergstips.. det är ett tips man kan tippa för en hundring hur matcherna ska gå för dem, och den som har flest rätt skulle vinna och jag fick 3 rätt och de var de mesta så :) det var många som hade ett rätt men jag tog hem det, ha ha... helt sjukt bra, 2350 kronor till mig :) tackar... passar perfekt nu till framtida planer o allt.

det gick bra o jobba för mig med, dan gick ändå fort..  :)

så nu har vi ätit lite gröt o macka, vi ska snart se film! ska se om vi hittar nån bra, eller om vi ser en film som jag har sett men inte darlingen. Gangs of New York... kanske? vi får se :)

ha en trevlig lördag alla :) PÖSS.

Fredagsmys.

09-09-18,

idag har jag varit och pluggat hos Helen. vi har en uppgift som ska in nästa vecka men bra att börja nu när vi hade självstudier hela dagen. fick gjort halva iallafall. sen for jag och darlingen till luleå för att hämta min mobil som nu e lagad, äntligen!! den har varit på lagning typ 3 veckor, och haft en skit telefon så länge o den är jag grymt glad att slippa! :) så nu har jag min fina lila igen hehe...

sen har vi hyrt en film och ska ha Fredagsmys :) så skönt för i helgen är ju min jobb helg så skönt med denna kväll med darling. fast imorron slutar jag ju halv sju så vi har ju kvällen där med iofs :)

nåja nu ska vi kika film, ha en trevlig fredag! Ciao.

Helt slut.

09-09-15,

När man väl sover lite och sen som idag sover mycket, så blir man också helt slut... usch, måste verkligen få till en vanlig sömn igen, där man sover typ 8 timmar... jag pallar inte o sova lite där och lite där, sen apmycke..
usch blir helt fel..

men jag tror det här kommer vara bra i framtiden! inge fel energi på fel saker, utan nu har vi löst det så nu kommer det säkert vara bättre stämning i skolan! :)

nu ska man försöka ladda batterierna! på alla sätt...


är så glad att jag har min darling som är så förstående och lyssnar och verkligen försöker få mig på bättre tankar,ja vet inte vad jag hade gjort utan honom! han är så otroligt fin och underbar... verkligen! han ser mina framsteg och puschar mig att fortsätta så och det stärker mig! Älskar dig så!
för jag vill verkligen se och lägga energi på RÄTT saker, och nu ska det bli ändring på det, men det är ju för att mycket är löst nu också så :) för vi har verkligen stora planer jag o älsklingen.. och det är ju det jag vill fokusera på!

Lite blandade känslor idag alltså...men jag är glad över det jag har! :) och ska vårda det!

Ciao.


Så himla nice.

09-09-13,

I fredags så hade vi grupp uppgift att göra i skolan så vi for till luleå och pluggade... gick väl bra, men jobbigt när man varit så förkyld, man är ju som täpp i hela skallen o kan knappt tänka!! men de hade blivit lite bättre iaf..
så på kvällen hade jag och Frida planerat in att äta ost och kex och dricka lite vin! så vi for o handla det och så hann jag sova lite middag innan hon kom sen på kvällen..
vi surrade och så, supertrevligt... :) vi hade 2 olika vinare som vi testade, så de blev en del tillslut iaf. ha ha!
men himla mysigt :) sen gick vi en sväng på Bränna, ha ha... gick bra för oss och gå in första gången, hehe! men sen gick de bra :)

lördagen så var jag måttligt seg och ont i magen. huuaa... men de är bra att det är så sällan man dricker ändå, för de är fan så jobbigt att ha min mage dan efter, den är hopplös... :/
sen så såg jag och darling lite film och åt mat från chili chili!

idag så har vi sovit ut länge jag o darling... :) grymt skönt var det! och så har vi varit och inspekterat i huset en sista gång men saker vi funderade över och sånt som kommer kosta oss att göra om. så nu får vi se :)

så glaaaaaaaaaa.... :)

det kommer bli grymt det här... :)

wiiiiiiiiiiiii, wooooowwwwoiiiii :)

mer info kommer...

Ciao.

Så jäkla förkyld, så jäkla glad.

09-09-10,

Tror ni jag fick sova nå inatt heller? njaaa knappt nått... hostade igen, och snorade, var upp och snöt mig flera gånger.... huvva! hatar verkligen de här.... men så var man tvungen att gå på skolan idag iallafall... för hade jag missat det så hade jag fått världens komplettering, och MUSIK är de inte lätt att komplettera kan ja säga.. så MUSIK hade vi på förmiddagen, de var faktsikt himla kul :) komponera lite sånger osv... himla kul :)
sen så hade vi redovisning på ett kapitel vi hade gjort, var mindre kul men de gick bra iaf.... höll dock på somna nåra gånger och kände mig hyffsat hängig och felplacerad eftersom jag borde legat o sovit i sängen hemma!

nu äntligen hemma, gjort snabb mat med darlingen och så for han precis... han har träning!!

:) :) :) :) :)
jaaaaaaaaa, stora grejer på gång!! :) Hus alltså!!! så nu vet ni! men vart och så får ni se sen :)
så himla spännande!! så jag är grymt glad samtidigt som jag är helt förstörd i kroppen...

så de har varit en tung dag. ska nog vila en timme nu! sen imorron har vi basgrupps arbete och då ska vi fasen ordna upp allting och göra så alla är med på noterna och vad vi ska komma överens om!! :) det är viktigt!
plus att vi ska sitta o gö ett arbete som ska redovisas på tisdag. puh. hoppas man känner sig bättre imorron.

låter fasen som en kråka på rösten...

jaha då måste man snyta sig igen..... vi höres!!

ciao.

Halvsjuk, eller sjuk?

09-09-09,

Inatt sov jag inte så överdrivet bra nej.. har hostat pga att det har retat i halsen nå så jävulskt. det är fasen de värsta som finns, att de känns som sandpapper hela tiden o antingen måste man dricka nått hela tiden eller käka halstabletter hela tiden, men de är inte så kul när man sover. så kass sömn..

sen upp och fara till Helen.. vi gjorde lite på en uppgift som vi har till imorron, jag antar att ja e klar nu, det får bli som det blir.. synd att den var så tråkig bara... ajja ska renskriva den senare. kom hem från Helen kring två och då la jag mig o sov. det behövdes verkligen! huvva inte pigg idag... snorar, ont i halsen, seg som tusan i kroppen.

nu ska ja snart åka in på Specsavers o träffa mamma o pappa som skulle dit, för lite smakråd med glasögonen. jag kommer ju inte ha glasögon hela tiden utan det är ju bara när jag ska läsa eller se tv o sådär.. jag har ju trots allt inte så dålig syn utan de är ju mest för att göra texter liiiiiite skarpare ibland. kan va bra i skolan!

sen blir det hem igen, färga mitt hår som jag har lekt med en hel del, just nu ser jag ut som en jag vet inte vad...
har blekt slingor i håret och de vart ganska mycket, så snart ska jag färga över dem till ljusbrunt och sen mitt andra svart, om de blir som jag vill, kommer det bli SKITSNYGGT. annars blir jag lessen..

oojojoo, jaaaaa jag o darling är lite spända nu!!! vi får se vi får se :)
så himla glad på den fronten men annars är jag rätt less på det mesta faktiskt!!

ciao.

Självstudier med the o halstabletter.

09-09-08,

Mmmm jag har inte sovit speciellt bra inatt, legat o hostat och känt hur halsen irriterar, fan för att ha ont i halsen. inge roligt alls. särskilt inte när jag sover nog dåligt i vanliga fall. morr!

nu har jag suttit o pluggat 2 timmar och druckit the med halstabletter i. jag hoppas det hjälper. det måste göra det, för jag måste kunna få sova tack. och så har jag ätit tunnbröd mackor, var nog första gången vi köpte hem det igår, så himla gott.

men jag blir inte klok på detta kapitel, usch de var inte ett roligt ett. Guds läroplan.. mm jag som verkligen gillar religion o historia o sånt.. blä, men men kanske står ut ändå, är ju inte så stor uppgift trots allt.

jag längtar iaf massor till senare idag, ska bli spännande..... :)

ciao.

Så var helgen över.

09-09-07,

Ja, har jobbat hela helgen... lördagen 12-21 och söndagen 8.30 till 17.45...
Så det har varit låånga dagar men det har gått bra :) skönt att veta att man får bra pengar iaf.
så lördagskvällen såg jag andra halvlek av Sverige matchen när ja kom hem, då Palo och Richard var här med Adam o såg matchen.. helt sjukt med målet på sekunden som avgjorde. :) tur!
söndagen så fick jag smita ifrån jobbet en timme på dan då jag o Adam skulle kika på 2 husvisningar! :)
det var skönt, men lite stressigt kan jag säga! men ett hus var verkligen fallfärdigt o ruttet, de andra var intressant :) sen på kvällen så ser vi att de lagt bud på de ruttna huset, ha ha usch... och dem har lagt mer än vad dem ville ha också, helt sjukt... lycka till med det där huset, får gö om ALLT i såfall!! Mögel i garaget m.m.
huaaa..

så vi får se nu :)

då vare en ny vecka och jag ska plugga självstudier nu, mån tis ons... har arbete till torsdagen!

sen ska jag försöka göra nått med mitt hår, vet dock inte hur jag ska göra. vi får se, ska testa mig fram :) i värsta fall får man ju bara färga över skiten :)

annars så har jag fått jävligt ont i halsen, druckit the på morgonen men verkade inte fungera så bra! måste handla halstabletter. och så måste jag posta ett brev idag till CSN. osså måste jag ringa stepin och höra om man måste skriva ut nå kvitto till vattenspinningen idag som jag o mamma ska på. och så skulle jag verkligen vilja köpa sushi idag. ojoj mycket jag vill och ska göra :)

Bara börja agera då!!

ciao.

Provat Core.

09-09-03,

Idag hade jag ingen skola, självstudie dag men jag tog det som en ledig dag, orkade inte plugga nånting idag...
tänkte kanske göra det imorgon, kanske läsa lite ur en bok vi ska göra en uppgift från. så jag tog det lugnt idag, sov ut, gjorde omelett till frulle/lunch :)

sen var jag och darlingen på stan en sväng för att jag skulle kika på glasögonen jag ska köpa.. så jag testade ut några stycken men jag fick aldrig låna hem några så jag får väl bestämma mig till nästa gång jag går dit och betalar dem.. skulle bli 1395 för 2par glasögon MED glas och allting.... :) tyckte jag var riktigt billigt!! jag hade ju räknat med kanske 4000 kr. så skönt det :)
då kanske jag ännu mer har råd att köpa en MINI DATOR :) jag är jättesugen på en sån. dels behöver jag ju en ny dator iofs hemma men jag tänker inte använda en minidator hemma, det blir ju för litet... utan ha den för skolan! kunna ha med den och skriva anteckningar, arbeten m.m. väldigt praktiskt! väger bara ett kilo också, som man annars med en bärbar måste släpa med sig en fet väska... nej jobbigt.

Så vi får se, det kanske blir en sån :) måste kika vad det finns för olika först!! och så köpte jag pennor på Åhlens som gör det roligare att anteckna tills jag har en sån där dator :)

efter det gjorde vi middag och sen blev det att testa på Core på Stepin!! :) med mammsen, hon är så duktig. hon tränar nästan mer än mig, helt otroligt, tycker mina föräldrar är jätteduktiga! :) och de var rätt tungt, det var himla mycket mage och rygg dem körde. vet inte hur många situps det blev! men skönt nu :)

  (lånade bilder från nätet)

Iallafall.. nu e jag hemma och ska slagga i soffan tills darlingen kommer hem från sin träning!

Sen blire att se Lyxfällan och Grannfejden ha ha :)

ciao!!

Spela kort.

09-09-02,

Idag har vi haft full skoldag! :) första hela dagen... vi hade föreläsning och sen efter lunch hade vi bild, ha ha... kul på bilden med massa fantasi figurer vi fick skapa! :)

sen när man kom hem fick man en trevlig överaskning heheehheh :)
no more kommentarer ;)

sen åt vi middag och såg det absolut SISTA avsnittet av 24 säsong 7!! faaaan.... man ville ju inte att det skulle ta slut, fan åh... nu måste vi vänta typ minst ett halvår på nästa säsong som spelas in nu.. hmmmm...

vi hann med lite offroad spelade efter middagen också, fan så kul det är... oj ursäkt alla mina fan i inlägget.. inte meningen :) man blir helt inne i detta spel allstå.
efter det for vi till darlingens föräldrar och spelade plump samt American... plump var ja mindre bra i så Adam vann där... men American var ja bättre på, men då lyckades pappa fusk-Anders vinna ha ha :)
nåja alla vi andra kom på delad 2:a plats..

nu blire sängen!  skönt o slippa upp klockan halv sju imorron.. för imorron har jag självstudier!

gonatt.

Ledig tisdag.

09-09-01,

September nu... tjo tiden flyger iväg..

Har varit o simmat :) creds åt mig.. hehe, måste puscha mig själv! För jag var hur trött som helst i morse och ont i benen eftersom jag körde massa ben igår på Stepin, men tänkte att simning är ju lagomt då att köra efteråt. och de var det, blev toppen bra..

så nu äre dags för frulle och läsa lite, måste läsaa 2 kapitel i en bok. och de verkar vara seeega kapitel, men men. det ska göras... sen ska ja ringa Eva och höra om helgen.

så skönt att ha kommit igång med träningen. det gör mig gott.

ciao!
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0