www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fonduemiddag.del1.

08-10-18,
Igår jobbade jag 8.30-13.30 i kassan och de var faktiskt roligt att vara där. Man tycker ju det är himla kul nu när man bara jobbar varannan helg. Surra med de som jobbar och så :) Elin, Jossan, Berit, Eija, Frida och Magdalena jobbade :) Pratade om dig då Marre till Elin att du skulle välja Halloween utstyrsel och att dem var så roliga :) Elin sa då att hon har försökt skriva till dig på pixbox och att hon läst på resedagboken men att hon inte riktigt förstår hur man ska skriva. Men jag tyckte hon skulle maila dig på facebook istället och hon hade faktiskt en men visste inte hur den funkade :) Så du vet iaf :)
Kände mig skitkonstig igår när jag satt i kassan, jag hade iofs inte sovit så bra den natten men hade även massa ont i magen, kändes inge bra inför kvällen. Men men.. ja tänkte ju inte missa middagen :)

Darling kom och hämtade mig halv två, så då for vi och handlade lite på systemet, nåra cider måste man ju ha iaf!
Sen for vi hem och såg Chelsea match.. jag var grymt trött så jag vilade i soffan samtidigt men de var en händelserik match.. dem spelade mot Middlesbrough och Chelsea gjorde mål heeeela tide :) Haha skitkul, darling blir så glad och då blir jag glad... hela 5-0 vann dem med! :) yey.
Vi gjorde iordning oss och promenerade iväg till Frida och Andres kring fem :)
När vi kommer dit visar Frida hur mycket älgkött dem hade hackat upp i bitar och satt i marinad till Fonduegrytan vi skulle äta. De hade 2 skålar med hur mycket kött som helst och det luktade så fruktansvärt gott, så redan då var man lite hungrig så vi slängde in bakpotatisen i ugnen. Sen efter typ 1,5 timme så var potatisen klara, tog sin tid :)
Sen åt vi och de var grymt gott..
Vi åt alltid det i våran familj varje nyår när ja bodde hemma så de var nu ett tag sen man hade ätit det. Vilken succé.
Adam och Andreas försöka pressa i sig och småtävla i slutet :) haha.

Sen så kom deras kompis och Fridas syster kom förbi :) vi spelade nintendo wiii, bowling..
Var himla roligt och jag o Frida klådde alla :) hehe.. och ni som känner Adam vet ju att han är väldigt tävlingsinriktad och inte vill förlora direkt så han ville ju ha revansch på revansch.. hehe men vi var oslagbara :)
Nämen de var himla roligt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!