www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En liten tripp.

09-08-12,

En liten tripp ska jag göra till luleå idag iallafall...

Frida kom förbi igår och vi satt och surrade, var mycket trevligt :) önskar bara att allt löser sig för henne, inge kul och ha det jobbigt! Så tänkte om hon ville med till luleå imorron och de ville hon, så hon skulle kom in kring lunch, men jag åker nog kring elva tror ja, så vi ses där. kul o handla nått nytt... har inte alltför mycket pengar men vi får se vad det blir.

Ciao. Ha en bra dag.

Yes, jag hittade litegrann iaf, ett par skor för 100 kr, typ boxarskor ja ni vet :) sen en kofta aktig grej som var lila och ganska lång så man kan nog ha nå leggings under. Ett par rea jeans som hade kostat 1000 kr och dem fick jag för 299:-  :), och 2 vanliga linnen man kan ha under andra tröjor typ... så de var rätt okej ändå :) men nu blire inge mer shoppande! nu ska jag försöka spara pengar!!
tog bilder iaf, här kommer de...
       
 
jag o darling var o sprang idag i lillskogen, ett varv mer än de andra gångerna ha ha, så de var skönt. ska fasen ta tag i det här nu, men de har jag gjort också... förra måndagen började jag så nu ska jag hålla i det här! mår bättre av att träna o simma! imorron blire simning!! :)

sen for vi till Panelen för att äta middag, vi hade bestämt att när vi får våra förlovningsringar så skulle vi ta en middag för den 50 euro sedeln som vi hade kvar från utlandet!! :) så det gjorde vi. mums... asså dem har ju verkligen stans godaste maaaat!!

nä nu ska jag kila. Ha det bra alla!! kram
Kommentarer
Postat av: Mia

Nej jag tror inte jag tänker göra behandlingen om inte läkarna tycker att jag måste för det hjälper oftast inte utan det kommer tillbaka efter att man avslutat den. Så då är det ju som ingen idé att gå i 6mån och må skit av behandlingen om det bara kommer tillbaka igen.. känns det som. Kramkram

2009-08-12 @ 11:05:47
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Kristina

Svar: Jo jag hoppas också att det kommer bli bättre med tiden angående förskoleångesten :-P.



Fina saker du köpt, gillade den lila koftan jättemycket så härligt med långa koftor på hösten :-). Supercoola ringar ni köpte också... Är så himla glad för din skull!



Kram// Kristina

2009-08-12 @ 21:20:22
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com
Postat av: Lisa

OoOH! Snygg tröja! DEN GRÅA. Var fan hittade du den? VILL HAAAAAAAAAA! Okej allt var snyggt men den tröjan var heeet;)

2009-08-12 @ 23:07:32
URL: http://lajsaminellli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!