www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vaaaarmt.

09-08-08,

Det är fortfarande supervarmt i lilla Boden... är ju skönt för alla som är lediga och kan bada :) men jag har jobbat idag... gick himla fort ändå!! skönt... går fort när man är i spelet faktiskt... alltid nått o göra! men de var varmt där med.... huaa! så nu har jag kommit hem, ätit middag med darling, och nu har han åkt till Palo för och se fotboll, men jag tror jag fanimej (ursäkta) ska gå till lillskogen och springa lite.... är himla peppad faktisktt... nu när vi kommit igång! varför sluta? :)

så nu har jag på min munderingen, linne shorts... borde egentligen ha bikini eftersom det är så varmt och kommer antagligen o bli, hehe men det går ju inte..

sen blire nog en filmkväll, är himlarnsch trött också så det blir lugna gatan... det flesta ska nog på Farmen idag, när det är avslutning med Etype och allt :) men det skippar vi.... :) inte direkt sugen alls!!

så nu ska jag ut, wish me luck.... hua!!

Ciao.

Yepp jag klarade av det, ta mig ut själv och jobba, ha ha det var stort :) så nu känner jag mig nöjd!! nu blire en film i soffan med nått gott, ost o kex eller lite chirre... vi få välan se.

jo Marre: tack så mycket för ditt underbart fina Tack kort från Bröllopet :) det var hur fint gjort som helst, du e duktig du!! och så sött skrivet :) Love you my sweet friend!! PÖSS.

hej hej.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad duktig du e som tar dej ut och springer=) Själv har jag varit ut och gått en promenad på 30 min. Men det fick räcka i den här värmen. Sen har jag stekt lite hehe;) Ost och kex e något jag saknar under min diet. Synd att vi inte hann käka det hos Malin.. Tack gumman, jag ska KLARA det!puss o kram!

2009-08-09 @ 14:42:22
Postat av: Lisa G

det andra var från mej;)

2009-08-09 @ 14:42:52
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!