www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Äntligen.

09-12-09,

Ja idag har Palo fixat så vi har BDtv hos oss, både tv kanaler och internet... vi skiter i telia helt enkelt... dem gormar för mycket och vi fick inte in det igår i huset trots att vi skulle kunna använda det då... så vi sket helt enkelt i det, det går ut i februari men va fasen, då får vi väl betala de då men nu funkar allt som det ska :)
det som är skönt...

ja du, va har hänt? det grejas på i huset... det vi har gjort dvs rivit saker är ju klart nu :) så nu har jobbsnubbarna tagit över och spacklat samt gjort klart badrummet... med våtrumsväggar och golv :) blev snyggt!!
nu håller dem på spackla hela hallen o köket... där ska en snygg matta läggas också :) förmodligen på måndag.

det är en del att stå i varje dag som man inte får glömma bort...

jag har sista lektionen imorron på skolan, sen är det JUL LOV :) fan så underbart det ska bli :) ska ju jobba lite då och då men det gör ju inget, pengar behövs ju alltid så de är bara att tacka o ta emot...

som nu ska jag jobba fredag,lördag, söndag och då ska Adam upp till Jenkisjärvi med Palo hela helgen så jag har ju det jag gör då.... plus att på lördagen ska vi träffas hos Maria och glögga o mysa på efter jobbet :) blir trevligt.

nu ska ja krypa ner.... trött som bara den, sovit så dåligt flera dagar i rad, dumma skola som har stressat en... haft redovisning av böcker o grejer som stressat en... men nu är de snart över :) yey... då får man sova ordentligt igen!! plus att när man haft sovmorron så har snubbarna kommit och knackat på dörren åtta iaf, så då har de ju bara varit att gå upp, men man ska ju vara glad att dem jobbar på iaf :) så vi blir klara nångång!!
yepp yepp...

en liten update...

ciao vänner.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej sotis! :) Oj vad skont med jullov, det var lange sen man hade det! Fatta 2 veckor kvar till jul..vad hande?! Tyckte nyss det var sommar och brollop och alla ni var har :) :) Saknar dig- du ar sa duktig pa att blogga!!! Jag langtar till julafton, jag jobbar till 2 och sen har jag kopt en hel massa julmat sa da blir det svenskt julbord! HAHAHAHAHA! :) Puss

2009-12-11 @ 02:29:21
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!