www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

yeah snart ledig många dagar.

09-12-29,

usch idag jobbade jag 8.30 till 18 i charken... huaa!! länge det... och det kändes as länge också för det var ju inge folk, och vi stod o knappt gjorde nått... att fylla osten gick ju relativt snabbt, sen då? usch... men tiden gick i mål tillslut o man fick fara hem, men så kul när motorvärmarna på kvantum inte funkar, så bilen ändå är iskall efter 8 timmars arbets dag och när det är minus 18... hmmmm.. morr...

nåja..

efter de, middag med darling sen skjutsade han mig till Magda där de var lite vinkväll men de blev inget vin för mig.. var så trött o hade inget föresten heller  och sen var ja inte så sugen på vin.. nåja var trevligt iaf :) och träffa alla..

nu krypa ner, så himla trött... imorron jobbar jag 3,5 timme... himla nödvändigt.. njaaaa... :)
efter de ska vi på stan ja o darling, handla alkoläsk, kanske shoppa nå kläder... hinner ju som inte fara till luleå känns de som, så får nöja mig med boden... kanske seeme har nått fint? :) fick ju ett presentkort där i julklapp.

nu sängen.......... sov!!

ciao.

Kommentarer
Postat av: Marre

hehe kul o shoppa klader.. :) handlar 2 klanningar idag for typ 300 spann.. eller vad det nu blir :) Fina klanningar! I LOVE KLANNINGAR! Hehe! Hoppas du far ett fint nyar gumman! Vad ar planen for nyar foresten? KRAM!

2009-12-31 @ 05:01:01
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!