www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördag.

09-07-18,

Idag är det lördag och jag och darling tog oss upp på en promenad, vi var och promenerade igår kväll i Björns också för att spana in ett hus men nja det var kanske inte så bra. men kul och kika iallafall... men idag gick vi vår vanliga runda kring stan, och så vart vi så törstiga så vi sprang in till lillebrorsan och tiggde lite vatten.

nu har darling åkt till Palo för och spela lite :) jag ska iväg på 3 timmar till stan och träffa Esa, Jenny, Akå, kanske Emma Mattson? vare nån mer? ja vi är några som brukar träffas varje sommar för lite updates :)så det blir en middag ute någonstans, kanske Kina.... sen kanske hem till någon vi får se :)  så det ska bli väldigt trevligt!! :) så nu ska jag bara ta det lugnt fram tills dess!!

tjingeling.
Kommentarer
Postat av: Marielle

AH GUD VAD ROLIGT! Halsa alla fran mig! Fy fan.. nasta gang jag kommer hem da jaklar maste vi gora grejor.. kanner mig sa trakig som sitter anda har borta! Hahaha... va kul att ni fortfarande haller i traditionen och traffas varje ar... det tycker jag ar skitbra! Kram gumman

2009-07-18 @ 16:22:37
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!