www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

HUSÄGARE.

09-11-02,

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NU ÄR DET VÅRAT HUS!!!!

Fatta... hehe vet inte hur många gånger jag sa det till min älskling i huset :) vi var på banken och träffade Doris och hennes dotter och fick alla nycklar och skrev på dem sista papprena :) wooohoo...
så for vi direkt till huset och testade alla nycklar och satte in 2 påsar med grejor just för att bara få dit nånting och känna hur det kändes :) hihi, vi gick runt i hela huset... och satte oss i bastun, hehe... då blev helt rörd och börja gråta... så himla glad med min älskling och insåg att det är här vi kommer ha våran framtid tillsammans :)
det är så stort...

ojoj...

idag har praktiken börjat igen och vi har två veckor där, men idag har ja kännt mig helt hängig.. i slutet på dagen så börja jag frysa och ha ont i magen.. så när ja kom hem så frös jag utav bara tusan och darlingen var så söt som bädda ner mig i soffan och gjorde mat. sen var vi ju tvungen o fa på banken, de ville jag ju inte missa såklart.. och nu hostar jag en del, känns i halsen och lungorna :/ hoppas det blir bättre snart...
jag vill inte bli sjuk nu, fan vill ju göra klart praktiken sen kan jag va sjuk, de sprollar då..
peppar peppar ta i trä :)

så nu ska jag duscha varmt, ta på morronrock och krypa upp i soffan med täcke och dricka the och halstabletter, dags att kurera sig på en gång!! sen ska jag sova mer än jag gjorde i natt, blä..

men jag e så glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad ändå!!!! :)

Ciao.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Wiiiiiiiiiiii grattis fru och herr husagare! Hahahaha! :) Gud va roligt for er.... jag forstar att ni ar overlyckliga! Sjalv har jag blivit mamma :P Ga och las pa min blogg!!!!!

2009-11-03 @ 04:14:54
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!