www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Då var det fältstudier.

09-09-29,

Jo denna vecka har vi fältstudier mån, tis, ons och torsdag! :) Jag o Helen är i Sävast på en förskola där..
vi är med småttingar denna gång, ålder 1-3 år... och de är mest 2 åringar :) så himla söta dem är alltså.

det är svårt bara i början, för dem här småingarna.. dem kan ju vara lite försiktiga och vill ha sin trygga stämning såklart och när vi kommer som nya så blir dem juh lite förskräckta, hehe så vi försöker ta de sakta framåt.. så dem känner igen oss sen tillslut.. :)´man vill ju att dem ska vara trygga dem små liven..

så nu har vi 2 dagar kvar, sen har vi skola nästa vecka o då har vi en del vi ska göra.. så jag måste läsa litteratur och de är en hel del.

har även bytt min första blöja idag, haha... har ju som sagt att jag ska göra det på mitt eget barn först, men det är ju lite svårt att undgå här när vi har småttingarna, och sen efter denna vecka ska vi ju vara där på VFU sen i 4 veckor så! det kommer nog bli en del, bara o vänja sig ha ha :) men de gick bra, Helen visade ha ha.... hade tur med en som bara hade gjort nr 1 hohoohoh... :)

närå de ska nog bli bra det här! :)

nu sitter jag o väntar på darlingen som ska komma hem, han har lång dag idag med att han jobbar eftermiddag.. men de var bara idag så.. sen ikväll ska nog jag o Terese fara en sväng till Mia i kusön och hälsa på! :) det känns som de var så himla länge sen o de var det... så nu jäklar! :) hehe... funderar på om man sku tagit med nått gott, typ köpt nå melon eller nått, glass kanske? ska ringa Mia sen på ett tag :)

Ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!