www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Onsdag.

10-04-07,

Onsdag idag.. skola hade vi idag, åh vi hade våran grymma lärare! tack o lov :) det var superbra lektion och jag skrev som ett tok på minidatorn min, de var superbra att ha med den då han pratar... för han ger så bra exempel som kan vara bra att hinna skriva ner till tentan. Skriver man i block så hinner man inte alltid med vad han säger och man missar hälften, så detta är grymt bra! :) oh yes, i like my little computer! :)

sen efter skolan blev det en sväng på H&M på storheden, Helen skulle kika om de hade galonkläder till barnen hennes, men det fanns ej. Jag hittade nån tröja men kom på att jag har ju massa presentkort här hemma som låg såklart hemma, så jag väntar med att köpa nått. så kan jag ta med dessa istället. för är ju inte så himla rik just nu, vi hade ju räkningar som tusan. men är sugen på att shoppa lite på fredag i luleå!! Nån som är sugen på att åka med på Fredag?? :)

Efter det var man hemma och vi åt middag.

Sen var jag så himla sugen på att "samla lite mer steg" till min stegräknare, haha åh även såklart få lite motion så jag tog en prommis och ringde tessie, hon hängde på! trevligt.. poff så hade en timme gått och jag promma hemmåt, såg Anna Anka på tv o pyssla på..

Yeaaay! glad och bra dag idag :) woohoo, kul när man har energi att göra sig av med :)

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!