www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Onsdag.

10-06-23,

Idag sov jag ut på morgonen och åt frukost i lugn och ro! the och macka med leverpastej :) mumma. tänker på dig Marre varje gång jag tar leverpastej, sötgumman som saknar det så mycket.

sen kom Mia, Magnus, Tessie och Magda och hämta mig kring halv ett så vi for till luleå en sväng för lite shopping! var mycket trevligt :) vi strosade runt och kikade! jag shoppade några små saker:



Massa body shop produkter för kroppen :) Den rosa är hallon, luktade sjukt gott! Den lilla rosa är för läpparna och var jordgubbslukt, mums! Cacao smörj för hela kroppen :) nu ska jag bli så leeeeen och lukta så gooooottt!!
och få fina naglar också :)


Leggins från Gina och ett skönt långt linne från Vila! :) nice nice..

Köpte även sockar och trosor men de fotade jag aldrig, var inga speciella :)

Sen åt vi på Subway, mums så gott det var. Vi gjorde mackor med skagenröra, ost, sallad, gurka, röööödlök och majonäs. var riktigt gooo..

Ikväll har jag och darlingen sett filmen bröllopsfotografen, den var rätt bra! helt okej :) guuuu så sugen jag blev på att fota alltså när man ser där att dem skaffar en studio osv.. rooooligt!

nä nu ska jag chilla på i soffan! tack tjejer för idag.

tjohej.

Kommentarer
Postat av: Mare

Va mysigt o umgas med brudarna! Assa... ta inte illa upp, men varje gang jag ser att du skrivit om leverpastej borjar jag morra.. det ar helt automatiskt och sen blir jag bara avundsjuk.. hahaha! :) Mmmmm nar jag kommer till Sverige ska jag proppa i mig en hel leverpastej! :)

2010-06-24 @ 00:58:06
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Tessi

Tack själv babe=) Vi förtjänade den här dagen=)

2010-06-24 @ 01:03:19
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!