www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ikea sväng.

10-03-13,

Vill bara säga att jag hade en super trevlig kväll igår hos Lisa, med Helen och Ida :) vi surrade på, spelade tvspel och lyssnade på massa musik som man nästan hade glömt bort, och även gamla godingar :) så mysigt. det behövdes att ta en sån kväll också, och inte BARA plugga tillsammans!! :) mera sånt!! åh vi åt sushi också, hoohoh... så nöjd man var :)

så det blev rätt sent, jag somnade väl kring två nånting... och vaknade klockan 8 med huvudvärk och ont i magen, kändes fasen som jag var bakis eller nått, och de var jag ju verkligen inte! så de var bara att ta en ipren och hoppas på de bästa, sen kom mamma o pappa halv tio för att vi skulle till IKEA. de vill jag ju inte missa :) så himla roligt det är att gå där, och så mycket idéer man får, men samtidigt är de så svårt, för jag kan gå där och köpa massa saker bara för att jag vet att jag vill ha det, men då fråga mamma , ja men det kan ju vara bra att veta VART du ska ha de grejerna... hhe jo de är ju sant men åååh.. :) de vet ja ju inte nu, huset är ju så stooort och vart ska man ha allt... :) vill bara köpa och ha ett lager hemma så man kan pyssla med allt sen och pussla ihop vart allt ska vara... men ja, hade ja gjort så, så hade jag varit ruuuinerad nu... blev nog mycket idag!! :)
kul att hitta saker iaf, hittade en byrå vi kan ha i hallen, en sittpall med kudde på som man kan sitta på i hallen, en spegel till badrummet, gardiner, strykbräda, magnet tavla, jaaaa m.m. :) kuligt var de iaf.

nu blir det en riktigt lugn kväll och det kommer va så skönt :) bara slappa i soffan och njuta!

lovley day..

men jag saknar dock min älskling som är i storstan och kanske ska gå på standup ikväll, fubbigt :) hihi, min sötnos! men ikväll får vi surra en sväng innan man däckar.. kanske ja kommer göra till melodifestivalen iofs, haha sååååå trött..

ciao.
Kommentarer
Postat av: Tessi

Gah!! Jag vill oxå till ikea!!

2010-03-14 @ 09:15:18
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!