www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Man är så varm.

10-05-20,

Idag är det 20e maj, redan... ja shit tiden går fort alltså :) Snart fyller min söta farmor år, på söndag närmare bestämt, hon fyller hela 80 år. men hon har ju alltid varit kring 65-70? va hände :) haha..

idag har jag haft ytterligare en dag med barnen på förskolan.. idag hade dem "Rackarsprånget". De större barnen hade gjort banor utomhus till de mindre barnen som vi är med, som de skulle få göra dem banorna så skulle de större barnen visa hur man gör och instruera.. hihi så söta dem var! de var dock himla varmt och vara ute i solen! men ska inte klaga, vill att sommaren ska vara grym så :)

sen har vi pluggat på våran rapport som ska va klar snart också.. huaaa! men vi har kommit en bra bit på vägen.. det är dock mycket nu känns det som! allting på två veckor... sen längtar jag ihjäl mig till typ 4 juni då man blir leeeedig ett tag :) måste in och hämta sommar schemat som Eva tydligen var klar med, så man får se hur man ska jobba! men när ska man hinna de, haha... imorron kanske?

ätit god lax har vi gjort nyss... i loooove lax! :)

nu försöker ja dona lite med den andra toa dörren, haha ja vet, jag e lite seg... haft så mycket nu på senaste så inte blivit av, men nu tänkte jag ta tag i den andra dörren så de blir klara nångång! :) sen kommer jag säkert vilja måla den dörren vi har intill vardagsrummet med glas på. så den också blir vit och fin :)
nu ska jag gå och kika om målartvätten har torkat :)

mina ögon håller på falla ihop, himla trött alltså..

tjingeling :)
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej sotnos! Hur ar laget i Boden?! Har tankt maila men jag ar sa lat! hehe... ska tag tag i det snart nan dag.. jag har inte glomt bort, jag har bara inte tagit tag i det.. du ska se hur mitt hus se ut.. som en bomb slagit ner! :P Hihi, miss u darling! Nar far du sommarlov?! Kram

2010-05-21 @ 00:04:36
URL: http://marli,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!