www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Min plutt.

11-04-04,

Alldeles strax ska jag åka iväg med Loke till Bvc och där ska han få sin första spruta. eller en i varje ben har jag hört att det är. huvva. men det är ju för en god sak så. Men nog är jag lite nervös allt, min stackare. Just nu ligger han och sover i gymmet hihi, han vred sig till sidan och somnade med handduken runt händerna och ansiktet som en snutte filt typ.. skit söt.

annars så äre ny vecka och jag ska försöka plugga lite idag också. bättre att göra det i GOD tid nu istället för som sist. nått har jag lärt mig iaf.

efter vaccinationen åker vi nog hem och så ett tag, sen ska jag fara till Scraptime för o kika om de fått in nå bokstäver till min Cuttlebug som jag fick av Adam! Vore ju perfekt nu då jag ska göra dopinbjudningarna, med nå snygga bokstäver till :) hoppas dem har. sen har jag ju presentkort där också, kan de bli bättre? :P

nu måste jag snart väcka Loke för han borde äta lite innan vi far så det inte är det han måste göra de första han gör inne på Bvc. ska bli kul o se hans vikt och längd nu också! :)

Hoppas ni har en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!