www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Det bästa som finns.

11-02-18,

Asså det är så underbart! Så otroligt underbart..

När man vaknar på morgonen och Loke ligger bredvid och myser, han börjar vakna till och gnäller lite, jag tände lampan hans (hans blå stjärnlampa vid hans säng) och lägger mig o tittar på honom och säger gomorron älsklingen! Han hör att nån surrar och tittar upp, ser att det är mamma och börjar leee... asså det är så underbart. Jag var sjukt trött i morse men det är som sagt som att det försvinner direkt man får denna energi av vår son.

Samma när han låg i babygymmet så kan man titta in och lee mot honom så ser han att det är jag och ler. Ojoj. Som sagt, han har börjat lee väldigt mycket nu och det är så underbart!

Igår kväll när han hade ammat och började somna till vid min sida så ligger jag bara och beundrar honom, och helt plötsligt så ser jag världens leende och han skrattar till för nån sekund, sen somnar han om... haha, så söt, han måste ha börja drömma nå kul :) Längtar tills han får mer skratt också. Men leendena räcker så himla gott :) Bästa som finns.

Idag skulle vi ha pluggat jag o Helen o Josefin men Helen var lite dålig i magen så vi vill inte riskera att få nått, ifall det skulle vara magsjuka eller så, det går ju sånt nu så...
Nej huvva va sjuk med en liten plutt, nej tack! Tycker synd om brorsan min, som hela hans familj fick magsjuka förra veckan, Johanna o Hugo med.. huvva! kan inte va roligt när man ska ta hand om en liten samtidigt..

Nu ska jag göra mig frukost för Loke sover här brevid mig på kudden i soffan! Ser grymt skönt ut!

Återkommer kanske senare med nått inlägg, vi får se :)

Ha en mysig fredag annars!!

Lycka...


(bild från google)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag promenerar ju mest bara nu och ska rida då det blir varmare. jag ska inte gå på gymmet förrän jag gått ner till 85, 4 kg kvar alltså. Kommer försöka träna 3 dagar i veckan på gymmet

2011-02-18 @ 16:23:28
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!