www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vårat lilla hjärta.

11-01-01,

Nu tänkte jag skriva ett kort litet inlägg att allting har gått bra och våran lilla kille äntligen är här hos oss :) Åh det är så underbart att bara ligga och titta på honom och mysa! Världens finaste lilla krabat :)

Han kom på nyårsafton, han ville då inte bli ett januari barn hihi! Han skulle promt ut innan :) så han kom 13.30 den 31/12 och han vägde 3350 g och var 51 cm lång! Helt perfekt :)

Vi mår bara fint och myser på, tror det blir att åka hem imorron, ska se till så att amningen kommer igång också ordentligt så vi vet att han får mat lill pysen!

Detta är obeskrivligt hur man känner, finns inte ord men jag e då världens lyckligaste med min lilla familj nu. Äntligen har vi två blivit tre!

Nu ska vi kolla blöjan och sen krypa ner, han börjar se lite pömsig ut!

Hej från oss.

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja visst är det skönt att ha alla sköterskor omkring sig som kommer såfort man plingar och vill ha hjälp =) Är ju lite klurigt med amningen där i början.



Hihi.. ni kommer inte göra mycket annat än att äta,sova och ligga och titta på bebis nu närmsta tiden.. it's loooovley =)



Kram på er allihopa!

2011-01-02 @ 01:01:41
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Marre

Hej gumman! Grattis grattis tusenfalds grattis!!!!! Sorry hann inte ringa nat idag, vi sov 15 timmar haha och var helt slut efter vi hoppade i iskalla lake Michigan igar. Nasta helg ska jag pa "training" i Chicago men kanske vi kan horas helgen darefter... grattis grattis igen gumman!!!! Harligt att allting gick bra!

2011-01-02 @ 23:31:45
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!