www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

7 månader!

11-07-31,

Idag blir våran lilla son 7 månader gammal!! :) Tänk så tiden går fort!

Han har verkligen blivit framåt på senaste tiden, han har kommit på omvärlden runtikring mycket mer nu och vill se, röra, känna på allting. I gå stolen går han både framåt och bakåt och han rullar efter mig där jag går. Ibland följer han med mig in till köket och helt plötsligt står han och smakar på en kökslåda han har dragit ut... busfröt! Så nu snart ska våra lås för lådorna upp..

Han surrar mycket och säger, dadada, nananna, nääenäenäe, ja massa sånna ljud. Han e så söt, ibland ser man att han verkligen vill få fram något åh det låter ju så gulligt. 

När han ligger på golvet drar han sig fram och ålar. Han ställer sig även nu på alla fyra och gungar fram och tillbaka massor. sen faller han ner pladask igen på ålningsläge :P

Imorse vilade han en stund i vagnen och han älskar när vi kommer dit och busar lite då han ligger i vagnen. Så vi hade ett riktigt skrattkalas på morron, älskar höra han skratta.. det värmer så mkt och det är ju så gulligt.

Han låter ju även som en kråka då och då, men nu dem senaste 2 dagarna har de minskat så vi får hoppas han fortsätter surra istället för att kråka sig :) Det låter ju inget vackert haha.

Ja det finns så mkt härligt och berätta om min älskade son!

Han blir iaf 7 månader idag, så han blir stora killen!




Ha en trevlig dag.



 

Kommentarer
Postat av: Marre

Oj va stor lillkillen har blivit!!!!!! 7 manader redan, gu va tiden gar fort du!!! Hade ett toppen party igar, verkligen det basta jag haft! Fick 800 dollar i smyckescredit att handla for!! Hihi, snacka om att det var roligt att shoppa! Surrar snart kraaam

2011-07-31 @ 19:58:40
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Anonym

- awh vad söt!

2011-08-03 @ 15:44:51
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!