www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Näe nu blir vi inne.

11-07-12,

Ja idag känner jag för att bara vara inne och dona på då jag får för Loke :) Måste städa klart och sen borde jag verkligen sortera bland mina fotografier på datorn, sätta dem på mitt extra minne så att dem är på säker plats. sen borde jag även börja framkalla! Vill ju så gärna göra fina album snart. Men det är flera tuuusen biler, shit pomfritt, vad ska jag göra med alla? Och så vill jag skriva ut stora fina kort och sätta i ram och upp i huset nånstans, har jag tänkt länge men vill inte spika i väggarna utan att jag vet exakt vart jag vill ha dem, och de vet jag inte än.. haha! Men upp ska dem snart.

Sen vill jag även börja dona med Lokes rum.. han börjar ju ändå bli stor nu och ju större han blir ju mer vill han ju leka med saker och dona på! Hur underbart vore de inte med ett helt rum fyllt med leksaker där vi kan leka tillsammans :) MYS! Vill vill vill.. så första projektet är att sälja min soffa som står där..

Nån som vill köpa en soffa?? En ikea soffa bred två sitsig, har för mig det finns nya överdrag att köpa på Ikea för detta är lite slitet men annars är det lätt den skönaste soffan jag nånsin haft!! man kan verkligen gosa ner sig i den ordentligt för den är så pass breeed..


Så den ska jag bli av med tänkte jag.. sen äre dags för att riva tapeter och börja så smått!
Vill ju som sagt att han snart ska kunna ha ett rum o leka i, där grejerna kan fara hur som helst utan att man alltid måste plocka undan dem! helt perfekt. :)

Näe usch nu till nått heeeelt annat..

Det knacka nyss på dörren min, källardörren... så trodde det var Adam som kom från jobbet och skulle säga hej eller nått, han brukar göra det ibland då han kör förbi här som hastigast. så jag gick och kikade i köksfönstret för säkerthetsskull så det var honom.. Men det var det ICKET. Det var en utlänning och jag stod i morgonrock..
Jag vågade då inte öppna kan jag säga.. hade ju knappt kläder och så har jag ju Loke nu, man är ju så rädd om det man har och jag skulle ju aldrig förlåta mig själv om de hände nå för att jag var dum och öppnade.
Min kompis ringde och sa att det finns nån utlänning som säger sig vara döv eller stum och säljer tavlor som försöker luras.. Finns även ett gäng polacker som knackar o kollar så man e hemma, och om det är öppet så går dem in och snor saker.. HUVVA!

Men de dumma var ju att han säkert såg mig i fönstret, men tillslut gick han och hoppade in i en skåpbil.
Usch ja gillar inte sånt där,man e så nojjig.

Nu ska jag dona på med annat iaf. Nu har jag babblat nog! haha

Ha en trevlig dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!