www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kalasfirande.

11-06-19,

Idag var det lite tyngre att gå upp haha! Igår hade vi jättetrevligt, vi grillade (trots regnet som kom omvartannat) och vi mös på inne, vi spelade lite Buzz (var grymt längesen) :) Sen så kom mamma som skulle vara med Loke under kvällen.. Vi gick mot travet och var där o hoppades på att vinna miljoner :P haha men det gick tyvärr inte, vi fick iaf 5 rätt.. vi fick tillbaka 100 kr per person och då hade varje person satsat ca 200 så hälften iaf :)

Sen funderade vi en stund på farmen eller så, men njaa.. det blev inte så! Man var trött och vi skulle ju upp dan efter och vi har ju en liten plutt som inte sover så länge som man själv vill kanske! :P
Så vi begav oss hemåt och somnade kring halv ett. Det hade gått superbra med Loke under kvällen och han älskar verkligen sin Banangröt han får :) han studsar med benen och har sig när han ska få äta den! Så himla söt.

Så imorse vakna han kring 06.00,då var vi inte så pigga haha... men vi gav han mat och han sov vidare till 09.00. Då gick det bättre att gå upp! Tack underbara son.

Sen har vi varit en sväng till Luleå för och fira stor kusinen till Loke som blivit ett år! :) Det var full rulle där, han stod upp med hjälp av borden och han kröp omkring o lekte! Han fick en leksak som var en traktor med släp som lät och hade sig och körde omkring. Om man tröck på gubben så kom en melodi och då satt han på rumpan och vickade på hela kroppen, han dansa till :) så sjukt söt!! :)
Loke var trött så han lånade Hugos säng och sov en timme under kalaset! hihi.



Nu e vi hemma och ska göra lax till middag! Ska bli gott.

Hoppas ni har en härlig söndag. Ikväll blir det nog att krypa ner då Loke kryper ner, man känner ögonen är ganska så trötta.

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!