www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

SOMMARLOV.

11-06-01,

På förmiddagen hade jag ingen chans att ens försöka plugga, lillemannen Loke var i full gång och ville dona på och leka, klart vi ska leka :) vi lekte i gåstolen, låg på backen, han snurra, vi lekte en lek som fick Loke och skratta.. haha han låg på rygg och drog en filt över ansiktet (som han ofta gör) och sen tittar han fram efter en stund och då var jag där och sa tittut.. haha så höll han på så några gånger, så himla söt :) vi skratta o dona. Han satt även i matstolen en stund och donade på med leksaker. min snutt.

Sen efter lunch så blev de en prommis med Linda och Olivia! Mkt skönt och välbehövligt. vi gick 2 timmar och surra o greja! De vart himla varmt då solen kom fram istället för regnet som var på morron..
Nu ikväll äre juh riktigt go väder, inge blåst och ren sool som ser ut och va supervarm!

Älsklingen har bjudit på kina mat idag, så fin han är. och nu e jag mätt. och trött.

Har just skickat in sista uppgiften och vet ni? Vet ni vad det innebär?! Haha SOMMARLOV för mig.
Jag är så ofantligt glad och lättad! Ni anar inte vilken stoooor sten som föll från mina axlar! Det är många gånger man hann tänka att nu skiter jag i skolan, men det har gått vägen ändå.. tack vare hjälp från studiekompisar, mina föräldrar, Adams föräldrar och darlingens peppning! Tack söta ni.

och idag har jag även kunnat kolla på nätet hur Matte tentan Del A gick och JAG KLARADE DEN! Nu äre bara B delen kvar som ska rättas.. kom iiigeeeeen! Jag e sjukt glad just nu :)

Så detta är nog den bästa dagen på länge! wihoo!

Ja nu slänger jag in nån bild på sötplutten innan jag skriver ännu mer trams haha. Han ville leka tittut leken igen när vi låg på gästsängen och myste, då lekte han det med Adams morgonrock som han drog över hela sig , haha!



Älskade du. (med klösmärke på näsan) :P

Nu ska vi mysa på här.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Mia

Sara som fyller år idag, som vi var och åt tårta hos tidigare idag, hennes mormor dog ikväll =(



Ja det ska blir helt underbart! Att bo på hotell och bara vara =) Vi åker 06.35 på fredag morgon.. fyyy va tidigt vi måste kliva upp!

2011-06-02 @ 00:01:02
URL: http://bymia.blogg.se/
Postat av: Marre

Hihi va sot han ar!!!! Va mysigt o leka!!!! Ar sa himla konstigt att du har fatt barn och jag inte ens har traffat honom :(( BUUUUU!!!!! Trakigt men men.. langtar i alla fall till nasta ar! Puss sotisen Grattis pa matte A delen ocksa! Forstar att det maste kannas skont nu med sommarlov- ibland ar det nastan extra plus i kanten nar man har jobbat hart o sen fa sommarlov! Du har da verkligen valfortjanat det!

2011-06-02 @ 01:16:03
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!