www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Överaskningen!

11-06-26,

Söndag idag! Igår var vi upp till Adams föräldrars stuga i Alträsk, det är så mysigt där! Vi tog med oss massor med grejer, haha det blir mycket grejer då man har en liten bebis med sig. Bilen var full med gåstol o massa påsar me grejer.
Vi åt middag där, grillade och åt gott. Hade tänkt fiska men det blev aldrig riktigt. Loke fick ont i magen på kvällen en stund och det var mindre kul.. :/ Att det kan göra så ont i ens kropp då han får sådär, det är så jobbigt.
Maktlös är man.. Men det gick över sen som tur var, då somnade han och var så trött.
Vi spelade spel o så, sen körde vi hem med lillplutten som sov i bilen. Sen la jag över honom i hans säng o han sov vidare. Han brukar ju vakna kring 6 för lite mat, men idag sov han till 8 utan att vilja ha nåt att äta :) Grymt länge! 21-08.

Idag är jag himla seg ändå, trött o dåsig.. Har sovit lite då Loke sov lunch men är ändå orkeslös. Har fått ont i halsen o snorig :/ Jag som ville ut och springa idag i mina nya dojjor! Men så fort jag e bättre ska jag ut, är så sjukt sugen nu alltså :)

Apropå allt det GLADA jag skrivit om tidigare!
Nu verkar ju alla vänner veta det också så då kan jag skriva här med :)
Hon har ju velat överaska alla vänner här i stan så har inte kunnat skriva nå därför hehe! Alltid varit lika kul och se deras miner när dem blir överaskade över att hon e här..

JO MARRE kom ju och överaska mig på tjejträffen vi hade i onsdags i gammelstan!
Helt sjukt överaskad blev jag.. Vi var alla där utom Esa som skulle komma senare. När hon kommer så säger hon hej, får jag låna Loke? Haha jaa nog får du det :) så tar hon honom och slänger upp han på höften! haha. Sen ska du och Akå ta på er skorna och komma ut. Eh jaha okej?! :) Vi går ut och går runt kvarteret en bit så säger hon, jaa vad tänker ni nu? Hmm jadu, har du köpt en ny bil du ska visa? En hund? Nått måste de ju va som hon ska visa tänkte jag.. Lite längre bort står det någon med paraply så man ser bara fötterna.. Hmm? Nån till gammal klasskompis måste det ju vara som vi inte sett på länge... hmm Akå börjar säga, nämen är det Marre? Och jag då: neeej det kan det ju inte vara.. Sen börjar jag kolla hur hon kommer närmare och ser att gångstilen är ju väldigt lik hennes... AHHHHH, så hoppar hon fram! det var ju det :) Helt sjukt glad jag blev... Tårarna sprutade haha och jag kramade henne säkert 10 gånger :P Var ju så overkligt att hon var här just nu?!
Sjukt bra överaskning iaf! :) Ända från Usa och helt plötsligt var hon här!

Så nu gäller det att umgås så mycket man bara hinner!

Min älskade vän.








Ha en bra dag alla!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hey baby!!!!! Värsta bästa överraskningen var det ju!!!! Hihi, är så glad att jag hinner umgås massor!!!! Ses imorgon!! Inte alltid man får säga så heller! Puss puss

2011-06-27 @ 00:13:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!