www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mindre kul.

11-03-08,

Ja mindre kul för min älskling idag då han skulle operera knät i Piteå, de trodde ju att de var miniskern det var fel på och att de skulle rätta till de, men när de opererar så ser det att det är korsbandet som är uttänjt bara och de kunde de inte göra nått åt.. suck! han får träna rehab och försöka förstärka knät istället. Usch han trodde ju att de skulle bli lättare att spela fotboll och även med hans jobb, springa i trappor dagarna i ända.. men näe..
huvva lika less jag me! :/ min stackars älskling. nått han får försöka leva med då istället, ständigt ont i knät. blä!

Annars så har jag och Helen pluggat idag, spånat på kommande fältstudie dagar som är imorron, torsdag och fredag.. usch ångest inför dem, vill inte alls ha nå mer skol dagar nu. vill ju va hemma med mina älsklingar.. särskilt nu när Adam är lite halt också, så vill man ju vara till hjälp. så det känns lite skit nu att man måste på dessa dagar, nåja... det är bara halv dagar så de är ju bra iaf. Men tjorv då man ammar Loke, har försökt få ut lite men blir nog att han får komma nån gång också så han får matas.. Ja blä för detta gorm! Kommer säkert gå bra men just nu är jag less för att ja måste fara...

men så äre ju och ha skola samtidigt. man får pussla. och man får bli less :P

annars så har jag hämtat ut 2 semlor idag från Mackan! ska bli himla gott :) det är vi värda hihi!



(inte vår semla, bild från google, orkade inte fota våra semlor, för lat idag :P )


Nu ska jag mysa med mina älsklingar!

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Johan har oxå opererat sig i Piteå, hans korsband var av och trasig minisk. Det e ett helvete med sånna skador:( Tråkigt att Adam har fått problem. Men jag kan säga att Johan har varit AS DÅLIG på rehab men han har ändå fått tillbaka bra stabilitet i sitt knä, så en liten solglimt för er kanske. Hälsa Adam och hoppas hans knä blir bra igen!



Kram på dig!

2011-03-09 @ 03:54:43
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!