www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Snart helg.

11-05-26,

Torsdag idag, då äre snart helg iaf.. fast då man e hemma och grejar på varje dag så blir man rätt lätt dagvild! Men skönt då Adam e hemma till helgen med oss, mys!

Jag sitter och funderar på varför mitt lillhjärta blir så ledsen precis innan han ska somna?! Är ju inge roligt alls. Han har ju fått äta så han e mätt, och sen när han blir trött så blir han så grinig och ledsen tills han somnar in, jag vill ju inte att han ska somna in gråtandes juh.. så självklart tar jag upp honom men då känns det ibland som att jag stör honom mer, han gormar och har sig och snarare blir piggare, inte då trött.
Igår kväll fungerade det att jag la honom i sin säng, sen började han gråta och jag försökte först stryka honom på magen och lugna honom så, men de gick inte så jag tog upp honom (pratade inte utan bara nynnande en låt) och vaggade honom ett tag och la tillbaka honom, sen låg han ett tag och grejade själv och somnade in tillslut.

Han är ju jätteduktig på det sättet, att han kan somna in själv och slappna av! det är så skönt.
MEN just innan så vill han ju som grina..

Nu på morgonen var det samma sak, han åt och sen blev han trött men ville såklart grina innan han somna... förstår inte varför? jag tog upp honom men då stretade han bara emot.. la ner honom igen bredvid mig och han fick bröstet efter ett tag, det blir han också lugn och trygg av och somnar..

Men kan ju inte ge honom bröstet varje gång eftersom jag nu minskat på produktionen av mjölk och vill bara amma på natten, inte på dagarna..

Nått tips på vad det kan vara? Han kanske blir less för att han inte somnar på en gång? :P
Känns bara så tråkigt att han ska somna gråtandes, det vill jag ju inte!

Just det som är jobbigt, annars är han så himla duktig. Som sagt, somnar in själv och sover hela natten med en gång som han kanske vill äta lite eller snutta. Så det är ju inget världsproblem men tänkte om ni har nått tips eller idéer på vad det kan vara? :)

Idag gäller plugg igen.. suck.. men snart är det tisdag och då ska tentan göras.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Kristin

http://www.familjeliv.se/Foralder/Wiki/a190.html Vet inte, men jag tycker att jag ganska tydligt sett på Astrid att hon följt dessa utvecklingssprång.... Sen så är vi lata och tycker så förfärligt mycket om att mysa, att hon nästan alltid får somna vid mitt bröst.. ;)

2011-05-26 @ 21:16:22
Postat av: Marre

Tyvarr kan jag nog inte ge nagra bra tips eftersom jag inte ar mamma an. Har han kanske borjat fa tander??! Hmmm, eller sa ar han bara kanske trott och blir lite bokig sadar innan han kan somna in. Hoppas det blir battre o lycka till pa tentan! KRAM

2011-05-27 @ 01:29:51
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!