www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trött o less.

11-09-21,

Ja idag är man himla trött och less blev ja också. Vi har haft skola hela dagen och redovisat suuuperkula uppgifter NOT. dem har inte direkt varit relevanta till oss som pluggar mot förskolan utan istället mot skolan, genom att de handlar om betygsättning. hmm? hur tänkte dem då... jaja bara göra det iaf. Men tråkigt som tusan har de varit idag och jag har bara saknat mina älsklingar hemma. Var så underbart att komma hem till mina killar och Loke som kröp mot dörren och lät ivrigt och log :) man blir så glad. Fick många kramar och jag tog många pussar som jag missat under dagen..

Har ju lärt han att pussas haha :) Jag säger, kan mamma få en puss? och putar med munnen, så sträcker han fram sin mun som är heeelt öppen och lutar sig fram! haha så söt :) en riktig blöt puss får man! Gooooaste sötungen min :) Tack och lov får man energi och glädje av sin familj då man är less på mycket annat.

Skolan har man ingen motivation till, stressigt med c uppsats delar man ska skriva. vill va med familjen o Loke. har missat träningen i måndags o idag pga förkylning o trötthet.

idag blev man ännu mer less. förstår inte riktigt, men det känns inge kul iaf.

nåja ska sova tidigt ikväll. suck.

hejs.

Sorry för ett tråkigt inlägg, men fokusera på de gulliga som Loke gör, det försöker ja göra! :) min solstråle!

Kommentarer
Postat av: Marre

Hehe va skumt nar du sager "kan mamma fa en puss".. da tanker jag pa din mamma Anne.. hehe inte pa dig som mamma! Men du ar ju en mamma nu! Till finaste Loke! Ah vad jag saknar dig gumman, du ar sa fin! Vi kan val horas i helgen! PUSS

2011-09-22 @ 05:24:38
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!