www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Buseri.

12-04-02,

Idag hade vi planerat en träff på Leos lekland med några glada mammor och deras barn! Vi var från början sex stycken men väl där idag var vi bara tre, men vi hade superkul iallafall :) Påvägen dit så gjorde Loke en repris, dvs att han somnade då det var ungefär 10 minuter kvar, supertrött var han. (det tror väl jag då man kliver upp klockan 06.00 på morron). När jag skulle lyfta ut honom ur bilen så somnade han om på väg in till Leos. Väl där inne vakna han till!



Skulle ta med lillkameran men den tog slut batteri i morse så de blev aldrig, sen är det lite svårt att hinna med o fota då man är själv med lillemannen, kan ju säga att han inte stod still en sekund ;) Han sprang vart han än skulle.

Det blev en hel del bus och krypande för oss, men oj så kul det är där! Man blir som ett barn själv ;) Och jag kröp så mycket att det gick hål i mina leggins på knät, fasen åh. Men men så kan det gå :) Det får man räkna med. Man skulle egentligen ha mjukisbralls på sig.

Sen åt vi lunch där och sen brummade jag hemmåt. Lyckades hålla han vaken i bilen så han kunde sova sin middagslur hemma istället, vilket var skönt.

Två trötta sov så skönt sen.

Sen har vi busat hela familjen och gjort handavtryck på oss alla tre med fingerfärg! :) Jag tycker det ju är så kul att spara sånt på vår lillegubbe och denna gång ville jag att vi alla tre skulle göra våra händer. Så kan man senare göra nånting fint av det kanske?!





Lillgubbens hand var svårare att göra än våra :P

Ha en trevlig kväll.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!