www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sol o varmt.

12-07-03,

Idag har det varit fint bäder och 20 grader, så himla skönt :) Vi har varit iväg till storheden en sväng, jag hitta lite kläder bland annat. Sen har vi suttit ute i solen jag o älsklingen medans lilla hjärtat sov inne. Skönt o bara njuta av värmen och läsa en bra bok. Känns nästan som utlandet haha, och det är ganska perfekt att man bara solar ca en timme mitt på dan så man inte bränner sig :) Sen efter det gick Adam en promenad med Loke och lekte medans jag for och sprang med Tessi. så skönt de var. men VARMT! Shit alltså, inte lite röd i fejjan man var när man var klar. haha.

Men skönt. det är så skönt efteråt. Hon tyckte inte jag skulle köra för hårt, för ja undra om man ska springa varannan dag eller vila längre och hon sa i början ska man nog springa två dar i veckan och sen öka. så vi springer nästa gång på fredag! jag vill ändå köra 3 gånger i veckan iaf. det känns bra. :) sen tyckte hon även jag skulle köra intervaller och det ska jag framöver. Förbränner bättre och längre under dagen! och på pampas har man ju perfekta stolpar att följa då man kör intervaller så det ska vi prova! :)

Yey helt peppad, känns så bra. Förlåt om jag tjatar om träning men blir glad av att orka börja och hitta inspiration igen, har varit så mycket jobbigt hela tiden och alltid dykt upp nått elände. Plus att man får en liten stund för sig själv, lite egentid iaf.

Annars så hoppas jag snart att det läkt färdig för min älskling, hoppas jag då på iallfall. Har tagit länge nu...1 månad sen det hände.... Imorrn ska vi på björknäs igen. På armen vill de inte riktigt läka helt. På benet är det rosa nu och vätskar knappt nått utan mest torrt och det är som ett skrapsår ungefär. På bröstet är det knappt nått rött alls, inte ens rosa, lite lite grann och man ser ju att det är förändringar i huden på honom men vi smörjer med vaselin där så huden hålls mjuk annars kan det klia och strama för honom... huvva, inte kul att det blivit såhär, känns så himla jobbigt, vill bara gråta vissa stunder, hujja.. min lilla älskling, trodde aldrig nått sånt här skulle hända.. :(
 
Ibland känns det som att jag inte bryr mig i vädret nu under denna sommar eftersom Loke inte kan bada eller vara alltför mycket i sand eftersom han har sår som ska läka. Så denna sommar känns lite skit men klart man kan njuta av dagarna ändå tillsammans och vara ute. Det är blandade känslor där. Vi tar vara på dagarna ändå men han måste ju ha långärmat och långbyxor helst, annars far han och kliar eller drar upp det vi lagt om.

men som sagt, vi kämpar på.... men det har satt sina spår i en kan man lugnt säga, de kommer och går hur man känner.
 
    

Nej nu väntar jag på min darling som kommer hem från träning strax, då blire film o mys.

Annars äre full rulle om dagarna och jag älskar att ha semester hela familjen! Ta dagarna som dem kommer och bara njuta.

Hejs.
Kommentarer
Postat av: Marre

Hej gumman! Oj va duktigt du ar som tranar- jag ar varsta segproppen, har inga bra kompisar som tar tag i mig och ger mig motivation. Som i Boden. Trakigt att Loke inte kan gora dom dar roliga sakerna nu nar det ar sommar, men det ar ju i alla fall bra att han ar liten nog att nasta sommar kommer det bli annu roligare nar han ar storre och vet mer vad som hander! :) Kram kram vi far horas snart. Haft en helvetesvecka med skit (rent sagt) haha

2012-07-04 @ 03:36:39
URL: http://marli.blogg.se
Postat av: Marre

Vad ar det for bra bok du laser???

2012-07-04 @ 03:51:21
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!