www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lite av varje.

12-06-28,

Ja här försöker vi hinna med lite av varje hela tiden.. Det är fullt upp och dagarna flyger iväg. Vi är på omläggning för Loke varannan dag på Björknäs, lite segt faktiskt att behöva dit hela tiden, men de måste ju bli bra detta nångång så. Tur det går snabbt att lägga om och att han är så duktig och intresserar o surrar när dem gör det.

Annars leker vi på, idag har vi varit på Smörblomman i stan med Linda och hennes Olivia, jättekul för honom. Tänkte hur de skulle bli med sanden och de, men hade på honom ett par överdragsbyxor eftersom de var lite kyligare på morgon också, så det gick fint! Och igår fick vi en lite tunnare mössa av mamma då vi var på stan o kikade, så den fick han ha på sig :) perfekt.

Nu har jag just ätit makrill macka och jordgubbar. Snart blire ner i sängen och vila en sväng med Loke, sen när vi e vakna allihopa så ska jag dra iväg och springa en runda. ska bli så skönt. Längtar verkligen, måste komma igång nu! Det här går inte. Ne, nu ska jag ut och springa varannan dag tills jag stupar :)

Här hemma har vi mycket att dona på med, lite i taget går det framåt men listan e lång. Samtidigt som jag måste göra klart min skola nu, det är ju bara så. Så jag kämpar på, alla krafter jag har. Inte undra på man e trött hela tiden?!

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!