www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Plusgrader!

12-03-16,


Ja idag har vi riktigt varmt, 8-9 plusgrader så snön smälter som bara den :) yeeey! Man blir så glad :) Så nu har vädret hjälpt till lite med att få fram altanen, men har en del kvar längst in. Den ska bort, för idag ska vi premiär GRILLA på altanen och jag ska göra potatisgratäng till, och pepparsås!! Inte att förglömma så ska vi såklart grilla HALLOUMI också :) jag längtar! Att grilla kan va så gott och efterlängtat.



Har tagit en prommis på morron och handlat lite. Lillgubben min ville inte gå in då vi kom hem igen, han älskar att vara ute sötplutten. Men hade inte på honom rätt kläder så vi gick in. Vi har regnkläder nu som han ska få inviga nån dag eftersom det är väldigt blött nu, måste bara hitta ett par stövlar till honom också, så han slipper bli blöt. Plus ett par galon hanskar. Sen äre bara och härja på!

 


Darligen kommer hem tidigare idag och det är underbart skönt det :) så kan vi hela familjen ha fredagsmys idag. För jag jobbar ju i helgen så jag ska njuta av denna fredag så mycket jag bara kan :)

Energin är på topp känner ja ;)




Älsklingen i sin nya Onepiece, är han inte för söt?!

Trevlig Fredag alla!

Hejs!


Kommentarer
Postat av: Marre

Hihi supersot ar han!!!!!!!! :) Va skont med plus grader! Har lever man i en fantasivarld, vi har haft mellan 20-25 plus varje dag! Jatteskumt! Saknar att grilla i Sverige.. falukorv!!! MUMS! Langtar tills nasta gang man kommer hem.. kanske om 3 ar.. eeeh lange!

2012-03-18 @ 15:43:17
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!