www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tankeställare.

12-09-01,

Nu äre jobb helg för min del, brukar ändå gå bra! Idag jobba jag 9,5 timme men har gått skitsnabbt, gillar min jobbhelg! :) kul när man surrar på och tiden flyger iväg.. hade några kloka ord med Linnea där på slutet om allt möjligt. Livet och hur det kan bli osv. Och man får försöka njuta av NUET poängterade vi :)

Det är svårt men man får försöka! Ta vara på tiden som är och inte hela tiden ha så mycket krav och sånt på sig själv. jag är ju expert på det. tyvärr. gynnar mig ju inte, snarare tvärtom.

men nu har jag snart ett bekymmer borta, skolan! hoppas jag. På tisdag ska den in för rättning, hoppas verkligen den blir godkänd. vet inte om jag pallar att den blir underkänd. nej nu tänka positivt, min handledare tycker den är bra, dem eleverna, killarna som rätta min tyckte den var bra! så fan också :) Håll tummarna är ni snälla. När väl skolan är avklarad kommer jag må så mycket bättre, hujja vad denna skit skola har tagit på mig, men det är iofs för att det hänt massa annat under tiden också. Blä.

Nåja nu blickar vi framåt men samtidigt försöker njuta av nuet och allt runtikring! :)

Snart krypa ner bredvid min lilla son. Älsklingen kommer sen o lägger sig också, alltid lite senare än mig, jag är ju alltid så trött på kvällarna. Men imorron har jag lite sovmorgon så ska bli skönt :)

Hejs.


Kommentarer
Postat av: Marre

Haller alla mina tummar, tar o fingrar att den ska bli godkand :P

2012-09-05 @ 05:38:15
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!