www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tredje advent.

13-12-15,

Tredje advent idag, redan! Snart fyller Adam år, den 23e och sen dan efter julafton! :) Måste inhandla de sista i veckan, det är till Adam.

Har haft en riktigt mysig helg! :) i lördags blev det julklappshandling så det stod härliga till. hehe känns skönt o få det bortgjort de mesta. sen middag hos Adams päron, kött och pommes o sallad. mums! Loke åt grillkorv och Thea sov på deras säng, ibland tajmar hon in det bra och kan sova precis då vi ska äta. Annars är det oftast att hon e vaken och vill nånting så man får äta nästan lite i omgångar :P Men oftast har vi henne i babysittern på köksbordet så hon ser oss alla medans vi äter, då är hon i regel nöjd, eller om hon ligger på golvet och sprattlar.

Nu kan hon ju vända sig så nu får man passa lite när hon far runt, för hon har ju inte riktigt koll på huvet och det kan ju dunka ner på andra sidan när hon väl kommit runt hihi.

Idag söndag har vi bara haft en mys dag hemma. Haft riktigt härliga känslor i kroppen, då Adam och Loke var ute på gården och lekte i snön och skottade och jag tittade ut och såg dem skratta tillsammans o busa. Så underbar känsla. Jag var inne med Thea och vi bakade en sockerkaka tills dem kom in igen :) Mys mys mys.

Julen är underbar och speciellt att se ens barns lycka!

Nu väntar sängen! Ny vecka, sen är det JUL! :)

Gonatt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!