www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Påskledigt!

13-03-28,

Nu är det PÅSKLEDIGT. Iallafall fredag lördag söndag måndag och så börjar jag på tisdag igen! Men då äre ju egentligen påsklov för alla som går skola men vi jobbar ju iaf. Men dock med mycket mindre barn så de kommer bli en luuuuugn vecka! :) Skönt.

Igår fyllde jag ju år!! :) Shit nu är man alltså 30 år! Tänka sig. Hehe..
Jag hade öppning och innan jag klev ur sängen grattade Adam mig och somnade om :) Väl på jobbet firade dem mig också! Mina kära kollegor! Vi brukar göra så att när barnen fyller år, får dem sitta på en födelsedagsstol och välja en födelsedagsflagga och så får dem ett kort där det står att dem fyllt år och så! :) Jo så stod alla barn i en ring och sa att fröken Marie ska komma och sitta på stolen! Haha.. Då fick jag välja flagga och jag fick ett kort med ett stort M där de stor Grattis Marie och så sjöng dem för mig :) så gulligt. Sen var de kramkalas med alla barn och kollegor! söta dem.

Efter de gick jag på rast och då hade ju resten av kollegorna i huset, inte alla men några samlas och sjöng för mig där! Och de var fika så in i bomben och jag fick presenter! Oj så gulligt. Har ju haft lite som last nu i graviditeten att äta blodapelsiner så från kökspersonalen fick jag den sista påsen med blodapelsiner haha :) Att dem tänkte på mig.. hihi! Sen fick jag presentkort i stan på affärer och även ett smycke. Ett bola smycke som man ska ha när man är gravid.

Den runda, rogivande bolan bars ursprungligen av gravida kvinnor runtom i Mexico.

"Bolan kallas ibland för magens klockspel.

Genom att bära smycket nära magen, kan det underbara ljudet av små xylofoners klockspel bidra till fostrets välbefinnande. Efter födseln kan babyn känna igen ljudet av bolan och känna den trygghet som upplevts i fosterstadiet.

Då kvinnan rör sig dansar xylofonerna i takt med stegen och ljudet från Bolan lugnar även henne då hon bär det. Den perfekta gåvan för varje blivande moder!"


(Bild från google.) Så de var ju gulligt av dem! :) verkligen! vart chockad!

Så dagen var toppen på jobbet och jag slutade ju 12 så då vare snabbt hem och städa iordning de sista och sen dök alla upp kring två tre. Fika, skratt och presenter! Grymt nice :) Och när alla hade farit så hämtar Adam posten och där ligger ju en present från min bästa Marre! Oj så glad jag blev och överraskad!! Sötnos!! Du e bäst :) Vi får ringas snart!

Så min födelsedag var toppenbra och älskade lilla Loke kommer med blommor och säger Grattis Mamma Miiiiii :) Man smälter!

och nu är det långhelg! bara njuta och koppla av, gud så skönt! idag har de ju varit skärtorsdag och vi alla var utklädda till påskkärringar och körde lite påskdisco och hade lite godis och påskmust! Mys! :) var en härlig dag på jobbet. Tänk så roligt, klä ut sig, dansa och leka och pyssla hela dagen lång! :)
Kommer lite mer bilder senare!


Nåja nu helg. GLAD PÅSK på er alla!!
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Marre

Vilken harlig 30-ars dag du verkat haft! Va harligt!!! Mysiga dina barn pa jobbet o kollegor ar!!! Da ar det ju roligt att jobba nar man trivs sa! Va bra att kortet hann komma fram i tid! Hoppas du hittar nat som du kan anvanda det till. Tankte att du kanske kunde bestalla ett presentkort innan resan till Sthlm o sa kan du anvanda det dar. Du far luska ut hur det funkar. Ja vi kan val surra i helgen!! :) Puss pa dig!

2013-03-29 @ 03:53:49
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!