www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Påskmiddag!

13-03-30,

Vi är nyss hemkomna efter en trevlig påskmiddag i Heden med hela gänget samlade! :) God mat, kreolska grytan och sen efterrätt, glass med bär! :) Kusinerna bus lekte och grejade!
 


Nu blire snart film! Hyrde No escape, får hoppas den e bra!
 


Usch just nu känner jag mig jättesvullen, magen bara står ut! Vi är ju nu halvvägs i vecka 20. Tänk att de redan gått halva tiden, shit de går för fort. Men är väl så nu när man har fullt upp med Loke och allt så svischar de bara förbi tiden :)

Vecka 20:

Grattis! Du är nu halvvägs genom graviditeten. Det har gått 18 veckor sedan befruktningen och din bebis är nu 14-16 cm från huvud till stjärt och väger c:a 250 gram, ungefär som en stor chokladkaka.

Bebisens hud börjar nu bli tjockare och körtlar under huden börjar utsöndra ett vaxliknande ämne som kallas vernix. Detta ämne kommer att täcka din bebis hud och skydda den mot fostervattnet under resten av graviditeten. Lanugohåret på bebisens kropp hjälper till att fixera den skyddande vernixen.

Huvudhår och tånaglar börjar växa på det här stadiet, liksom hår på överläppen och i ögonbryn.


Det är himla kul nu också att jag börjat känna sparkar och när lillen vänder sig och så. Mysigt! Adam har faktiskt lyckat känna en gång också på en spark! :) Lillfisen där inne.

Nu film dags!

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Mia

Men herregud va tiden går snabbt!! :)

2013-04-01 @ 08:12:54
URL: http://bymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!