www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördagsfix.

13-11-30,

Idag har vi varit och köpt en bärsele, en billig en! Min e ju totalt borta, nåja då har jag två att sälja sen :P haha! Så nu ska vi se om Thea vill sitta i den och flänga runt på magen min :)

Sen var vi en sväng till Heden där gammelfarmor nu är och tar hand om Elvis. Min päron är ju utomlands dem fubbisarna, men näe, det behöver dem! Slappna av och njuta av egentid för annars är det oftast fullt upp för dem tycker ja.

Sen har vi städat och donat i huset, ska ta fram julsaker och pyssla på, men vi gör nog det mesta sånt imorgon då Loke kan vara med. Nu har han varit hos farmor en stund och lekt. Det är så mysigt med julen och alla julstjärnor och pynt som ska upp. Imorgon är det ju första advent!! :)

Berättade för Loke att imorgon ska vi på gå stan tillsammans hela familjen och kolla om vi ser nån tomte :) Han fick stora ögon och sa: kanske han har paket?!
Hihi, ja kanske har han paket, vi får se.
Då sa han: kanske det är racerbilar! :)
Hehe ja man vet aldrig vad tomten har i paketen :)

Sötnos. Det är så underbart att se han utvecklas och prata mer och diskutera och få höra hans underbara små funderingar! Älskade kille.

Nu dona vidare. Hoppas ni har en mysig helg.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!