www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

1 september.

13-09-01,

Första september idag och idag är vår lilla sessa 3 veckor gammal. Är lite rädd att tiden ska gå för fort så man knappt hinner med, men myser så mycket det bara går med henne och Loke och hela familjen tillsammans. Imorgon startar mitt år hemma med Thea och alla nya rutiner! Väldigt skönt och jag är så oerhört glad över att jag inte har någon ursäkta mig men förbannad skola som tar upp min tid när jag vill mysa med bebis istället. Iofs gick det ju superbra att plugga med Loke då han var bebis men det var samtidigt oerhört stressande och jobbigt. Så nu ska jag passa på att njuta av dagarna med henne och passa på att göra sånt jag vill göra utan massa måsten!! :) Så glad över det

Adam börjar jobba imorgon och Loke har haft sin inskolning färdigt, så imorgon får han börja sin vecka som deltidsbarn och jag och Thea ska åka och lämna honom. Han var då glad ikväll då jag sa att vi ska på förskolan imorgon, då skulle han leka med bilar :) sötnosen. Det är så himla roligt och höra hans funderingar och tankar när han nu surrar mer och mer! Gullet.

Så strax är det bara att krypa ner, Loke somnade vid åtta och lilla Thea var vaken med oss då vi såg film. Hon ammade och myste på med oss, och hade en och annan skrikattack, magen som krånglar. Man riktigt ser hur ont det gör och hon spänner hela lilla kroppen, stackarn med massa onödig luft i magen.. Men brukar hjälpa och rapa henne på axeln, oftast.. Men nu sover hjärtat så bara hoppa ner strax.

Haft en mysig helg iaf, grillade och surrade på i Heden till middagen och hade allmänt trevligt. Thea hade på sig en klänning som min mamma grävt fram som jag har haft när jag var liten! Oj så söt hon var :) får lägga in bild sen, orkar inte nu.

Gonatt på er.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!