www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Klänningar och bus.

13-09-03,

Ja det är farligt att gå på stan och kika, jag fullkomligt smälter för alla små söta klänningar det finns. Helt otroligt gulligt ju. Var tvungen köpa en Newbie klänning som jag kollat på varje gång vi gått på stan, nu hoppade den ner i en påse helt själv, så det var ju givet att den skulle med hem ;)

Lite annat fick också följa med. En dress från Newbie den också, superfin!
 
 


Sen lite till Loke.. Blev ett par jeans och en skjorta och en tröja. Finns tyvärr så tråkiga kläder för Lokes ålder tycker jag, hittar knappt nått. Får åka till luleå nån dag med lilla Thea och kika där, finns lite mer iaf, säkert. De ska ta kort imorgon på förskolan så jag tror han får vara lite stilig med skjorta då. Eller en snygg tröja, vi får se vad de blir :) Han kommer vara fin vilket som, min älskade storkille!

Idag när vi hämtat Loke från förskolan så busade vi ute på bakgården. Adam klippte gräset och jag och Loke busade tillsammans, spelade fotboll och kröp i tunneln (han gjorde de iaf) och hade roligt. Det är så kul och hinna busa med honom också då de annars är mycket hållande i lillasyster och ammande för min del. Han blir så glad då vi busar! :)

 
Älskade du!
 
 
Kommentarer
Postat av: Mia

Så otroligt söta små klänningar! Ååhhh ♥

2013-09-04 @ 22:44:08
URL: http://bymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!