www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ge mig krafter.

14-02-04,

Pjuuuu... lugnet i huset har lagt sig, dvs båda barnen sover. Hujja idag har inte varit en bra dag. Tjafs med Loke och Thea som har skrikit mest hela dagen och aldrig varit nöjd. Jo då vi var ut en sväng och åkte bob med Loke så somnade hon faktiskt i vagnen, så jag passade på att gå en prommis och Loke och Adam gick hem och duschade! Himla skönt! Det är ju skönt när man väl tar sig ut och gå med vagnen och oftast somnar hon ju, men man orkar inte alltid ta sig ut, man vill som ta vara på lugnet en stund under dagen och bara ligga på golvet med Thea och mysa och busa.

Ibland behöver man ladda batterierna, känner att mina är på existens minimum just nu. Men tror dem kommer laddas upp imorgon då jag ska träffa Magda och Jennifer o lilla kusin Lucas och vi ska äta sushi :) wiiiii.

och dem fick laddas lite när jag for och handlade själv på ica och gick på apoteket, var väl en halvtimme de tog men ändå hinner man få ett litet andrum.

Ja nu har jag fått de ur mig haha! :) Borde göra massa saker ikväll men orkar nog inte göra nått. vill bara sitta på röven med en bra tidning eller se nått på tv, vad som helst och bara njuta av tystnaden och lugnet en stund. Det kan vara otroligt skönt ibland!

Näpp, jag laddar inför imorgon så blir man säkert på bättre humör! :)

Hejs,
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!