www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Härlig dag.

14-07-08,

Riktigt varmt idag också, sådär 30 grader :) Som utlandet, det tackar vi för. Det innebär ju att man bara MÅSTE bada för att svalka sig. Först på morgonen var vi på Öppna förskolan på Torpgärdan som hade sommaröppet. Var rätt många där ändå :) Loke hängde ju med och han tyckte de var jättekul med nya leksaker och han byggde tågbana och lekte med en annan kille där, så de var kul och se. Han roade sig snabbt. Thea kröp omkring på golvet och kröp fram till andra bebisar och mammor och försökte vara gooo och krama dem. Min fina sötgumma. Hon är så go! Hon ska så ofta krypa upp i famnen och bara lägga huvudet på axeln och mysa en stund, de är helt underbart!

Sen for vi till utebadet då Adam slutat jobba. Vi satte oss med Jennifer och Robert och Lucas :) Härligt med bad! Nöjda barn och nöjda föräldrar :) Sen hem och äta middag, men de var så varmt så vi åt middagen i källaren istället. Gud så skönt de var. Var som att gå upp i en bastu när vi hade varit där nere. Shit vilken skillnad.

Så en grym dag! Imorgon blire mys med barnen på morgonen, kanske bada på gården om de är fint igen. Sen på eftermiddagen ska vi på Leos har vi planerat. Blir säkert en kanon dag de också.

Jo Thea invigde sin baddräkt jag köpt på Kappahl. OJ SÅ SÖT MAN KAN VARA!!
 
Min dotter.. ofattbart!
 
 
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Men shit så söt hon är :) och baddräkten var ju svinsöt :)

2014-07-09 @ 09:18:18
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!