www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kallt och storm.

14-06-16,

Ja kallt och storm idag, hujja! Känns som en höstdag. Det är verkligen konstigt väder. Ibland har man tagit fram solskyddsfaktor och smörjt Loke och ibland får man ta regnjackan och tjocktröja.

Idag kom det ju till och med lite hagel. Nä värmen hitåt tack!

Nyss hemkommen från löprundan! Klarade 4 km nu, himla skönt att orka mer. Varvet jag springer är 3 km, det har jag orkat nu flera gånger så tänkte avancera mig lite, klarade 3,5 förra veckan och nu 4 :) riktigt kul. Det går lätt med peppande musik också!! :) Så det ska jag ladda in mer av, till telefon.

Snart är det midsommar, gud det går så fort. Thea börjar bli så stor, min lilla gumma! 10 månader så det är inte länge kvar till 1 års kalas, shit! Jag kommer ju ihåg Lokes 1 års kalas som om det var igår :) När han satt där i barnstolen med tuppkam och fick öppna paket och smaka på tårtan :) Han har blivit så stor! Min fina storkille.
 
Gick på stan med Loke idag, när jag gick i några jag ville kolla i, sa han mamma, det här var tråkiga affärer! haha :) sen gick vi på H&M och han fick välja en ny keps! Tänkte han skulle ta Blixten eller Dusty men det blev Angry Birds kepa. Färgglad och frän :) Helnöjd kille.
 
Var kalas för Hugo i helgen som var, några bilder därifrån.
 
Mamma och Lucas :)
Loke fick hjälpa Hugo att öppna paket :)
Thea hos Richard :)
Sötkusinen Lucas :)
Grabbarna leker för fullt :)
 


Nää nu måste jag äta jordgubbar! Ett måste. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!