www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sommaren har kommit.

14-06-12,

Ja sommaren är verkligen här och det har varit så varmt vissa dagar, riktigt riktigt varmt. Det ska man inte klaga över! Mina föräldrar var i Rhodos en vecka och då hade vi riktigt varmt hemma också, typ 25 i skuggan. Då blir man alltid lika glad att ha källaren att kunna gå ner i, det är såååå svalt! :)

Nu går Loke bara några dagar kvar på förskolan, kanske typ måndag och tisdag nästa vecka, sen är han ledig länge länge! Typ 10 eller 11 veckor kanske de blir, vi får se :) Blir bra det. Adam har ju sen semester så vi får hitta på lite familjeäventyr i augusti månad. Men det som är bra är ju att han ändå kommer hem i bra tid på dagarna så man kan göra nått på eftermiddagarna också :)

Nu sover båda små trollen och jag sitter och tänker på alla jordgubbar jag köpte idag :) måste smaska i mig dem snart!

Det är full fart på Thea här hemma, hon kryper snabbt, hon drar sig upp överallt och ställer sig, hon gå i sidled vidare dit hon vill, hon drar i saker, stoppar ALLTING hon ser i munnen, man hittar allt möjligt i hennes mun ibland, idag knaprade hon på Lokes hörselkåpor och fick i sig en bit som jag snabbt peta ut. Gäller att va med. Hon är överallt och ingenstans :) Hon gillar och dansa och vicka på rumpan till all musik hon hör, hon säger "tata" som betyder tack tack :) och vinkar, pekar, kramas och är go. Igår när vi satt på golvet som kröp hon fram till mig och ställde sig vid mina axlar och la sitt huvud på axel och höll om mig, riktigt riktigt mysigt. oj så man njuter av dessa stunder, då dem faktiskt är stilla och bara vill mysa! :) wonderful.

Loke fick ett tåg igår som man kan köra på brio tågbanan han har, det är ett tåg som heter Percy i serien Thomas-tågen. Han blev så glad och lekte med den hela kvällen och han ville sova med den till och med, vi tänkte att när han somnat kan jag ju smyga in och ta undan den så han inte lägger sig på den inatt, kanske inte så skönt?! Men då jag smög in när han somnat så ser jag hur han ligger på sidan och krampaktigt håller i Percy tåget med ena handen. Sötnosen, så han fick hålla den så! :) På morgonen han vakna sa han direkt, men mamma jag ville ju ha Percy tåget. Jo du har ju Percy tåget nånstans i sängen, eller har den ramlat ner? Jo det hade den, bredvid sängen haha :) och den skulle med till förskolan idag så han kunde visa sina vänner tåget. gullnosen!

Näe det är fina barn vi har. oerhört fina.

Näpp, jordgubbarna väntar.

Just det, superglad för Magda och Mats skull som har fått sig en liten guldklimp nu, en kille :) Riktigt kul! Längtar tills man får träffa dem allihopa! :)
 


Tjohej.
Kommentarer
Postat av: Magda

Ja ni får ta o komma o hälsa på nån dag :) men vart försva

2014-06-16 @ 14:51:44
URL: http://magdalenaledin.blogg.se
Postat av: Magda

Paddan skickade iväg innan jag var klar :) haha skulle skriva men vart försvann sommaren då? Shit så kallt de är o svårt o veta hur man ska klä lilleman när de är så konstigt väder.

2014-06-16 @ 14:53:06
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!