www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Att tänka på sig själv.

14-03-08,

Japp nu äre bara att tänka på sig själv lite också. För att detta ska gå ihop! Full rulle är det och det är stundvis jobbigt, men även roligt såklart. Både och men det är svårt och hitta en bra balans just nu. Nu ska jag börja tänka på mig själv också så man mår bra och kan må bra med barnen! Man tar ju alltid sig själv i sista hand, jag gör det i alla fall men mår inte jag bra så mår ju inte barnen heller bra så nu är det ändring på det.

Idag har vi varit och handlat och hälsat på i Heden, sen varit hemma och busat, lagat go mat och badat med båda barnen i källaren. Loke var så söt och ville bada med Thea i den lilla baljan så där satt dem båda två och plaskade så hela golvet blev blött. Om Thea var rädd för vattnet? Hehe nä hon plaskade mest!! :) Gullrumporna!

Nu sover de fina små och vi ska mysa i soffan hela kvällen!

Håller på framkalla bilder nu, har ju inte framkallat en enda bild sen Thea kom! Bara satt de i mappar hela tiden men så kraschade ju min dator och jag fick lite lätt panik, men Adams kära kusin kunde fixa den åt mig, tack och lov. Han räddade 52 gigabite med grejer åt mig!!! :)

Så nu äre bara och framkalla så man har det iaf :) Inte och lita på datorer.
Lilla gumman alldeles färsk :) Jag har dig i mitt grepp! :)
 
Fina killen! En bild från i höstas.

Hejs svejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!