www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Loke-mamma-dag.

14-05-25,

Idag har det varit en riktig Loke-mamma-dag. Väldigt skönt tycker jag :) och roligt framför allt. Adam var på fest igår med polarna och kom hem sent så han var trött på morgonen och sov då Thea sov sin förmiddagsvila. Jag och Loke var på gården och jag började fixa lite i landet, bredda landet och gräva upp allt gräs. Loke hjälpte till och vi hittade många daggmaskar som han samlade i en burk.

"titta mamma, den rör på svansen" :) Så kul och höra hans funderingar och tankar.
"mamma, man kan inte äta daggmaskar"
Ska bli en sandlåda också :) Loke ser framemot det!
 Var och kikade på tåg också :)
 
 
Sen är det ju Mors-dag idag så vi delade upp oss denna gång, alltså att jag och Loke åkte till min mamma och Adam och Thea åkte till Adams mamma. Så jag och Loke gick på stan och köpte en ros, som han fick välja och ett stenhjärta till där det stod "jag älskar dig". Loke valde även ett hjärta som jag skulle få. Sötnosen. Där stod det Mamma och var ett rött hjärta bredvid! :)

Efter de möttes vi upp hos farmor och farfar, sen hämta vi mat från Panelen för att fira mig litegrann :) Första Morsdag som två barns mamma! Loke har sagt grattis flera gånger idag :)

Näe det har varit en riktigt bra dag och Loke är ju lite mammasjuk just nu så han har varit så glad att få ha mig för sig själv! Fina storkillen min.

Nu ska vi se lite 24, säsong 9! Så himla bra.
 


Denna fick mamma av mig! En bok som jag vikt till två små hjärtan...Jag pysslade ihop den igår kväll :) Blev glad att jag lyckades :) Ska göra en till mig själv också, är som fint och ha som prydnad.
 
Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!