www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Då vare lördag.

08-12-13,

Lördag och klockan ringer kvart över sju, ne då snoozar jag till halv åtta iaf.. skönt det! Skulle nämligen och jobba klockan halv nio i kassan! Jag kolla på termometern innan jag gick och de var noll gradigt, skönt tänkte jag! Sen kika jag ut igen för att se om det snöade nått, men såg aldrig nått så sprang ut, gick rätt fort till jobbet men med snö i ögonen hela tiden! Hehe jag såg ju ut som en blöt hund när ja kom fram! Håret med ett lager snö, tog ju aldrig mössa, ha ha..

Var kul o jobba idag :) Jobba med Elin, Berit, Eija, Frida och Jossan :) Vi kom på där vid lunchtid att vi ville julpynta lite också som de brukar vara i kassorna kring jul.. nån måste ju ta tag i det där! Så vi sprang omkring och letade i alla vrån vi kunde hitta, i källaren (där var de mörkt o läskigt), på frukten på ett tak där uppe.... var grymt läskigt och gå där och vingla på nån stege, Elin klättra upp vid mejerikylen där de fanns ett tak också, men inga stora röda julklockor som vi brukade ha i kassorna.. Och ingen julgran! Typiskt.. aja vi fick ta det vi hade då, lite grönt och nåra kulor :)Maria kanske hittar de sen när hon kommer till jobbet , jag har säkert missat dem nånstans känns de som.

Jobbat inte så länge idag, till halv två.. så nu e man hemma igen! Och lika tomt idag som igår...Men idag ska jag nog göra lite nytta också, tror jag ska försöka städa lite snart, lyssna på musik.. Sen ikväll ska jag nog se film :) De blir nog bra... men jag kan säga att de var himla tomt i sängen i natt...Konstigt att inte ha dig där älskling... men jag la dit Teddy och Delfinen min så jag fick lite sällskap :) (hehe mörkrädd som fasen)... och så hörde ja såklart konstiga ljud men var bara en gång så försökte glömma bort det!

Nu ska jag göra nytta :) tjingeling.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!