www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

3 Februari.

160203,

Ja nu var det längesen jag uppdaterade minsann! Glöms lätt bort, men ska bli bättre på det :)

måste pausa lite och doppa några popcorn i dippen! mums! :)

ja det rullar på här för fullt, Thea har varit sjuk en vecka med feber till och från, men blev frisk och kunde fara på förskolan i måndags igen. Loke fick vara hemma under tiden Thea var sjuk, han ville det själv och då ska han ju få göra det också :) Han tyckte det var jätteskönt och vara ledig och få lite extra tid med Thea och pappa. Då det var Adam som vabbade hela veckan. Ibland hittar han nån som kan jobba för han och då kan han ju vabba. Oftast är det ju jag ändå! :)

Jobbet rullar på, var på en föreläsning igår på Björknäs. 3 timmar om Ipads! Grymt intressant och hur vi kan använda olika appar i förskolan :) Superkul! En app har vi provat idag, då kunde barnen rita en teckning och sen filmar vi barnet då den berättar om teckningen, sen kan man koppla ihop dem två med varandra. Sen när man då sätter upp teckningen på väggen så kan man bara ta ipaden och hålla den mot teckningen så kommer videon på barnet automatiskt upp och då får man höra dem berätta om bilden!! Fränt :) Dagens teknik. Finns så sjukt mkt. Ipads är ju ett roligt KOMPLEMENT i förskolan, men det ska ju inte ta ÖVER verksamheten för barnen måste ju lära sig leka och samspela med andra barn också! :)

 


Imorgon har jag öppning, kl 06, men då slutar jag 12 :) tjoho. Men mindre kul , för efter det ska jag till tandläkaren. Det är alltid nått man bokat upp på sin tidiga torsdag. Enda dagen man kan göra nått på också :)

Nä nu ska jag surfa lite , sen krypa ner! Återkommer snart igen med nå bilder o så :)

Tjingeling.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0