www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Städar o grejar.

09-11-29,

Japp vi har fullt upp med städande och grejande av lgh... usch o fy för att städa den, men de måste ju göras..

Var himla mysigt o sova i huset iaf, vi bastade och såg tv :) och sovrummet har vi fått iordning rätt bra tycker ja så det är mysigt :)

nu kommer vi inte att ha internet på 8 dagar, så hur ska mna klara sig? hahhaa.. men jag får fara till mammsen o pappsen annars o blogga och facebooka :) haha...

nåja nu ska vi greja vidare, jag längtar tills man får slappna av lite, man är igång konstant hela tiden o gör saker, men då blir ju saker gjorda också så är ju bra iofs ha ha..

vi har lagt gipsgolv i huset, litegrann iaf, och det går fint... jag har gått låss med skruvpistolen, var roligt :)

nåja, see you later... ciao!!

Vårat fredagsmys blir i huset.

09-11-27

Ännu har jag bara hunnit upp och varit på gymmet med Lisa! Tycker vi e riktigt duktiga :) bara hålla i det här nu för jag känner att jag blir gladare av att ha varit där... och det känns i kroppen, det känns också bra, då vet man att det hänt nått :)

så nu ska jag plugga nån timme, sen packa lite kartonger tills darlingen kommer hem. då blir det storflytt. allt från lägenheten ska ut idag :) wiiii...

till middag ska vi äta på Panelen med mamma,pappa och lillebror, tänkte bjuda dem för att dem ställt upp så mycket med huset, man vill ju som göra nått för dem :) det får bli panelen. det är ju grymt gott så, plus att det blir mysigt att sitta och surra där till middag...

sen i huset ikväll blir det att slå igång bastun och premiär basta där :) ska bli så skönt! Vi ska även dricka glögg och mysa på :) wiiiii..... vilket underbart FREDAGSMYS det ska bli :)

Hoppas alla har en mysig fredagkväll ni också!

Ciao.

Sista natten.

09-11-26,

 Idag är det sista natten i lägenheten :) sen imorron blir det att flytta det sista ur lägenheten och mysa på i huset istället... ååååh! det är så ofattbart stort det här... Jag har träffat världens underbaraste pojkvän som jag älskar mer än nått annat, och vi har hittat vårat hus som vi verkligen gillar hur mycket som helst.. och vi ska starta vår framtid där :) jag e så lycklig. kanske låter tjatigt men så är det, jag är överlycklig!! så Marre nu när vi har gästrum o allt så äre bara o komma o bo hos oss :) Det blir ju perfekt hehe :)

Nä nu ska jag återgå till pluggandet, måste verkligen ta tag i det, det är så lätt att göra annat hela tiden när man har självstudier.. ha ha. suttit och lyssnat på Lady Gagas nya, Bad romande.. den e grymt bra :) försökte få in en länk men har glömt hur man gjorde, nån som kommer ihåg?

usch har träningvärk idag också ha ha, men det är bra, då har det ju gett nånting! imorron kommer jag tyvärr inte kunna gå på Afro med Lisa eftersom vi kommer flytta från två till in på kvällen, så jag kan träna på morgonen... kanske går till gymmet och kör kring nio istället så man hinner göra bort det på morgonen! :)
var så skönt att komma igång så nu måste ja hålla i det...

nu plugga, kom igen.. hur omotiverad ja än är..

Helen ringde och fråga om ja ville med på stan med henne och Ida och sen äta sushi, jaa det tackar man inte nej till hehe... det var skönt att få komma sig ut lite och bara strosa runt, och sushin var superpgod!  :)
så jag e glad att jag hängde på... det är som skönt att bara komma iväg en sväng och göra nått annat, för pluggandet gick ju ändå inte så överdrivet bra, men fick klart en grej iaf...
Köpte glögg på stan idag, mums det smakade så gott, första glöggandet för i år, kanske kan smaka lite ikväll? :)

darlingen min ligger o vilar lite efter han har jobbat, skönt för honom!!

vi ska köra en vända till huset ikväll med, så det bara är det största grejerna kvar sen till imorron, då ska vi låna Adams pappas släp och köra resten, wiii.... ska bli så kul..

nu ska ja kila.

ciao.

Komma igång.

09-11-25,

YEY, löning idag. det behövs kan jag ju säga! :)

imorse så for jag direkt till huset för att det skulle komma en rörmockare som skulle sätta in ett plast avlopp och rör. han skulle komma nio, men han kom tio, så där satt jag och plugga lite faktiskt... läste Reggio Children, himla bra bok.
sen när han kom var han klar efter en kvart typ... superbra :) så då hann jag fara och träna med Lisa som vi hade sagt! Klockan elva på stepin :) nu ska jag komma igång igen, tror det är bra för min kropp också... kanske allt kommer fungera som det ska....
så vi körde på där först med crosstrainern 25 minuter och sen i strykelokalen, träna ben, mage, rygg.. :)
känns grymt bra.... så nu ska jag försöka hålla det här och träna varannan dag, även om man inte går på gym så kan man ju ta en timmes promenad.... bra det med juh!! och vi ska puscha varandra nu Lisa :)
 
efter gymmet köpte vi sushi som jag tog med hem :) mums var det..

sen har jag tvättat och grejat tills Adam kom hem , då tog vi oss en powernap.. haha oj så skönt det var...

nu har vi ätit laxmiddag, så snart bär det av till huset med mera grejer, hur mycket kan det vara? man tror inte man har nå mycket kvar men det är ändå hur mycket som helst, ha ha....ska bli skönt att ha allting på samma ställe snart, jobbigt att bo halvdant!

nä nu iväg.. ha det bra alla! Ciao.

Vårat mysiga hus!

09-11-24,

Här kommer bilder på vårat underbara hus :) där vi ska skapa många nya minnen och händelser :) längtar.
FREDAG blir det flytt från lgh till huset, i'm so excited :)







   
   
   
   
   
   
    
  

Ja det var en del bilder :) det kommer mera sen allt eftersom det blir klart, men de är en början med all renovering.. alltså renovering av kök och toalett.. och första middagen i huset gjort av pappa :)
men de har varit kul att få så mycket gjort på bara 4 dagar... och all kostnad vi sparar in! perfekt.. sedan kommer vi renovera allt eftersom... 

det kommer bli en himla skillnad iaf :) fräscht och fint. det behövs, eftersom allting är gammalt, men då får vi göra det till vårat allt eftersom också, de är de som känns så bra... jag tycker det är bättre än att ha flyttat till ett hus som det är nästan gjort allt på..vísst det är skönare att flytta in då, men samtidigt får man ju inte sin egen stil på det och då kanske man inte känner att man kan göra om när det nyss är gjort nånting... så vi gillar detta :) 

som sagt, på fredag blir det flytt av det sista och kanske då alltså första natten i huset :) åååååh... spännande..

nu ska jag se nån film eller så. ciao!

 

Trött men sovit massor.

09-11-24,

Marre: jooo det jag tänkte också, om vi skulle bjudit dem på Panelen nån dag, hade varit mysigt :) och det är ju säkert uppskattat... :)

usch vad trött jag är.. sovit typ 10 timmar, iofs kanske för mycket men kände att jag var tvungen att få sova ut, var länge sen nu...

igår bilade vi upp golvet i lilltoan och ska sätta in en avfuktare där så att det är helt torrt när vi sedan sätter golvet. det är ju bara dumt att låta det vara... sedan kom Peter och fixade lite el åt oss, till köket där vi öppnat upp lite mer..

har hämtat sladdarna nu till kameran så ska ladda in kortet strax. men kommer att lägga in dem senare idag! :)

nu ska jag äta frukost och plugga lite..

ciao. 

Blir lite mycket.

09-11-23,

Mmmm... det blir himla mycket, nu när man grejat en hel del med huset, typ varje dag! och idag skola helt plötsligt, som man nästan glömt bort att man har i allt fix med huset :) och vi hade en liten provocerande lektion idag hehe, vart en hel del diskussioner...

sen när man har allt med huset att tänka på, plus massa annat som man vill ska ordna sig men som aldrig gör det, blir det lite stressigt... usch jobbig känsla i kroppen... jag vill att det ska ordna sig!! sen när man hör alla andra som det ordnar sig för och dem man minst anar händer det för men inte en själv... usch jobbigt...

sen när brorsan har varit och hjälpt till nu massor och ska åka hem idag hade jag vela träffa honom innan han far och tacka honom så mycket men nu hann jag inte det för han var i huset nyss och jag var med helen och lisa och fikade på stan, trodde brorsan skulle komma senare så man hade kunnat säga hej då...och så skulle vi ge honom en slant, att vi betalar hans resa men det hade mamma o pappa redan gjort och han vill inte ta emot det så aaaah... jag kommer föra över iaf, man fan om han för tillbaka pengarna! morr.... man vill ju visa på nått sätt att man uppskattar verkligen all hjälp vi har fått till huset... så hur ska man göra? :/ samma med lillbrorsan som har hjälpt massvis med alla verktyg och sånt, har varit till grymt stor hjälp.. även mamma o pappa som varit med oss hela tiden... vill ordna nått för dem också... måste klura på det där.. annars får jag sån ångest att dem varit o hjälpt till o att man inte kan tacka dem på nått sätt... vill som visa det också istället för att säga tack tack... nej... ska komma på nått...

uuuuuuusch, stressad i kroppen... och det är inte bra för mig, ingenting blir bättre av det, snarare bara sämre hela tiden... jag blir galen av denna onda cirkel..... :/ men skulle de lösa sig snart så skulle jag bli överlycklig.

för som sagt huset gör en himla glad och spännande, längtar så mycket till vi ska flytta in, dvs nästa vecka!! :)

näää nu har jag rensat lite iaf men usch..... ibland blir det alla tankar på en gång, dvs kaos i hjärnan :)
hehe

jaja.... nu ska ja gö nå annnat. ciao.

Söndag, seg men glad ändå.

09-11-22,

idag har man varit himla seg eftersom det var ica personalfest igår kväll..
jag och alla var och grejade i huset igår fram tills fyra sen var de bara att fara hem och duscha och göra iordning sig inför festen.. man har haft fullt upp hela tiden så de skulle bli kul att träffa alla och se vart vi skulle hamna.. och när jag håller på göra iordning mig så ringer sötnosen Marre... åååh jag ville så gärna surra med henne och ja vet ju att de inte är alltid man kan höras vid så när hon väl ringde så kände man sig så dum som inte hade tid.. gumman... men vi får höras snart, visst var du ledig torsdag fredag? :) Puss på dig söt!!

det blev att vi hamnade på färjan i luleå, båten där :) har aldrig varit där så de var kul att se nått nytt. var himla mysigt där inne också, och jättegod mat, verkligen!! Julbordet var underbart :) och lax o allt.. mums.. och under middagen så hade Håkan bokat en illusionist, magiker som gick runt mellan borden och trollade.. himla roligt.. vissa trick visste ja hur han gjorde med vissa gjorde han grymt bra så man inte hängde med alls... :)
så det var ett bra ställe.. sen bar de av till Cleo nattklubb... och där var det kul ett tag, men sen vart man trött och less.. och särskilt när jag inte drack alltför mycket för att kunna slippa vara så bakis idag och kunna greja med huset så det vart himla lugnt :) lagomt helt enkelt... men kring tolv ville man hem igen och då skulle bussen gå 02.00 så vi fick vänta en stund.. himla segt.. och man var ju så trött.. men de var kul ett tag där iaf, och dansa o så :))

så rätt okej ica fest ändå, och inga skandaler? eller missa ja dem :) de verkade rätt lungt med dem hehe..

åh ja vill ju sätta in bilder, men jag vet inte vart jag har packat ner kamera sladden. har tagit massa kort :)
både på huset och renoveringen och från igår på festen..men ska kolla i huset nästa gång ja e där, dvs imorron.

nu sitter ja på golvet i vardagsrummet, vi har ingen soffa, bord eller tvbänk.. så allt e på golvet..
vi tänkte se en film snart , får se hur länge man orkar sitta på golvet :)

hoppas alla haft en bra helg! jag har iaf haft en händelsrik helg i huset där de hänt en del :) alltid roligt när allting är ens eget.. så himla kul... bara att välja vad man vill måla osv. jag har målat element, toa tak, lister m.m.

underbart att ha hus med älsklingen.... vilken dröm som blivit sann :)

ciao.

Riva i huset.

09-11-20,

Ja vart ska man börja? hehe.. vi har grejat en hel del i huset nu :) det är jättekul att det händer saker..

Vi har:

Rivigt bort plastgolv i hall/kök. Under det dragit bort spånskivor för att komma ännu djupare ner till träplankorna. Måste lägga nya spånskivor för att sedan lägga golvet på det.

Rivigt ner våtrumsväggarna i lilltoan, där var det typ 3 våttapeter under varandra som skulle bort, in till trät där med, det var tungt hehe..

Rivigt bort plastmattan på golvet i lilltoan, tagit bort toalett, handfat och element där inne för att ha helt rent där inne när dem ska lägga nytt.

Dragit bort tapet i hall/kök och där var det typ 2 tapeter och sen var baksidan på den sista tapeten kvar på väggen som vi var tvungen att få bort också, så vi fick blöta hela väggen och skrapa bort det sista, gick oväntat bra så det var ju skönt men tungt ändå :)

Jag har målat taket i lilltoan som var blått till vitt! Och ett varv räcker ju inte, så imorron blir det ett varv till.

Rivigt bort en garderob i hallen och ska ta bort en halv vägg där...

Ja, samt småfix som ta bort lister överallt, flyttat ner grejer i källaren, soffgrupp m.m.

Hehe men allt detta har vi gjort på 2 dagar så det har gått undan :) himla skönt när vi varit så många som sagt och det  är verkligen perfekt att lillbrorsan är byggare så han har ju lånat grejer till det vi gjort och rivigt så himla bra :)

Det vi ska göra imorron blir att sätta dit spånskivorna på golvet i hall/kök och jag ska måla ett till varv vitt i lilltoan. sen ska bröderna o Adam riva den där halva väggen i hallen... vi trodde först de var en bärande vägg men de var det ju inte så tack för det :)

men prio ett är ju lilltoan för när vi flyttar in nästa vecka så vore det skönt att kunna duscha där annars får vi duscha i bastun i källaren, (hehe ja, dem har typ duschat i bastun, flummigt va)

och imorron ska även Adam och Palo köra alla grejor från våran lägenhet till huset med ett stort släp :) vi ska endast lämna kläder och dusch grejer och toa grejer och tvn och sängen... så vi kan sova där och duscha en vecka till iaf, sen blire kring 27 att köra resten och flytt in heeeelt :) wiiiiiiiii.....

bilder kommer lite senare, ja orkar inte sätta in dem nu :) men de ska bli kul och se sen före och efter bilder :)

imorron är det även ICA Kvantum personalfest på kvällen och med den hemliga destinationen, hoppas verkligen det blir nått bra nu... är inte så himla peppad, vill greja i huset men det ska bli kul ändå att träffa alla och surra på :) sen är allt ju gratis så, det är ju gött :)

nåja nu ska jag och darling krypa ner, imorrn blire jobb i huset 9-15 :)

jag e tokglad när vi är i huset, det är så underbart att allt detta är vårat :) såååååååå gla!!

Ciao.

Full rulle idag alltså.

09-11-18,

Idag har jag haft skola mellan 08.00 och typ 12.00... sen blev det att åka hem, egentligen tänkte jag och darling sova middag för att vi var så trötta men så kom vi på att vi kanske skulle bestämma oss för vilka våt tapeter och golv vi skulle ha i lill toan uppe... och vi skulle kolla på Nordsjö idé och design i luleå om dem hade större utbud...
men de var i princip samma men då hade vi tittat iaf... så vi bestämde oss för ett svart badrumsgolv och vit/gråa väggar... kommer bli snyggt :) och så har vi även valt golv till hallen/köket som också blev mörkt.. :) och där ska vi tapetsera vitt.... åååh, de kommer bli så snyggt.... nu blir det mycket svart vitt men då känner vi att vi kan göra detaljerna med färg istället :) det är bättre att ha de så, så kanske man inte blir less lika fort :)

sen så har vi ju massa rum till som vi ska göra i andra färger och då kan man ju ha roligare tapeter än vitt :) men det är ett senare projekt... men oj så kul det är att greja på...
och imorron smäller det....

Imorrn ska jag, pappa och brorsan Richard som kommit upp från uppsala och greja i huset... vi ska vara där redan klockan åtta på morgonen så vi kan börja i tid, han vill ju greja på nu när han har kommit upp :) hehe, han e så snäll... självklart ska han få lite jobbpengar som tack för hjälpen :) eller att vi betalar hans resa hit :)
så det blir full rulle imorron, jag längtar!!!! då ska jag börja mååååla.... måla lilla toans tak som nu är blått. till vitt.
sen när Adam kommer ska ju han och hjälpa till med, sen kommer andra brorsan efter hans jobb.. och mitt emellan det så ska jag klippa mig, klockan 13... hehe så det är fullt upp...

annars idag så kom vi precis hem kring fem å då blev det drive in på max som vi tog hem, hehe vi hann knappt nå annat , för sen hade vi bestämt 18 hos tessie för fika :) så det blev att fara direkt dit sen..
mycket trevligt och sitta och surra och smaka på hennes gooooda chokladtårta! superduktig tessi!

och nu ska jag snart krypa ner, för en jobb dag i huset, wiiiiiiiiiiiiiii :)

och det ska komma massa snubbar dit, en som ska installera diskmaskin och tvättmaskin... 2 stycken som ska värdera vad de kan gå på att lägga golvet i köket och i badrummet.. så får vi se vilken som e billigast :)

nä nu måste ja sova, vill att det ska bli imorgon!

gonatt..





Blandat fix.

09-11-17,

Idag har jag en del blandat fix att göra...

* Ringa Frisyr, ja de är verkligen dax att klippa sig, egentligen för flera månader sen :)
* Ringa Telia, japp dags att säga upp det, skulle egentligen också gjorts för länge sen eftersom vi nu kommer ha 3 månaders uppsägningstid, aja..
* Läsa igenom skoluppgift jag fått av en klasskamrat som vi ska prata om imorgon i skolan.
* Åka till huset halv fyra för att träffa en golvläggare som ska kika på lite golv och väggar.
* Ta med alla kataloger på vårumsgolv som vi lånat av Nordsjö Idé och Design.

Sen så såg jag att vi var med i tidningen idag, i Hela hemmets extra tidning :) Att vi köpt hus... hihi...
så kul och se sitt eget namn.. Vuxenpoäng japp!! :) Måste nog klippa ut de hehe..

och igår köpte vi vita tapeter till hallen/köket och dem hade dem inne så vi fick rullarna direkt :) sen så köpte vi även vit målarfärg som vi ska måla lite i huset med, lister, en dörr, skåp, tak m.m. :) sedan även elementfärg, för ena elementet i toan är blått, sen finns det bruna i huset också som vi ska måla. det kommer bli så fint :)

längtar till TORSDAG! :)

ciao.

Helgen som varit.

09-11-16,

I fredags så fick vi sluta tidigare från praktiken eftersom det var sista dagen så det var himla skönt. men darlingen slutade dock 17.. och jag gjorde fläskfilé med vitlöksost o klyftisar till han kom hem. vi hann precis äta de så skulle vi iväg sen. vi hade bokat att se på bio den här 2012. så vi var på bion i sista sekund :) men den var bra den filmen :) de var den... man hoppas ju bara att de aldrig kommer hända med våran jord... att den går under... men då lever vi nog ändå inte så :)

i lördags så hann vi mest bara äta frukost tillsammans, sen for vi en sväng på colorama innan jag började jobba på kvantum, vi hann inte bestämma nå tapteter med vi snabb kikade ju bara också så... så jobbade jag till klockan sju, sen så skulle Emma ha en liten inflyttningsfest eller tjejmys typ så då gick jag och Jannice dit efter jobbet, och sen kom Therese, Maria, Magda, Frida och en Frida som Emma kände också :) så vi blev några stycken... vi satt och surrade och drack lite vin, och åt ost och kex :) var jättetrevligt. och Emma hade jättefint i sin lägenhet! verkligen! sen så när Therese, Maria, Frida och Emma skulle ut så gick jag hem och la mig istället... jag var så himla trött och kände inte allt för att gå ut så jag kröp ner med min älskling istället.. och de var hur skönt som helst :)

söndagen så åt vi frulle, såg lite Ghost whisperer som förövrigt e så braaaa :) sen så träffade vi upp mamma, pappa och robert i vårat hus för att mäta lite och kika vad som skulle göras först osv... och då började jag dra ner tapeten i köket/hallen och de var så kul :) hehe... ville bara göra mer och mer.... men där under var det en riktigt ful tapet hehe.... det blir ju storfixande till veckan... storebror kommer hit från Uppsala och vill hjälpa till så på torsdag ska vi alla börja och greja... riva vägg, ta ner tapeter, fixa lill toan, ta bort golv.. m.m.. :) så torsdag till söndag ska vi greja på, ska bli riktigt roligt!! är så taggad :)

Apropå Ghost whisperer, åååååh.... efter varje avsnitt så blir man ju helt nojjig, eller man tänker som på hur mycket man ska ta vara på saker som man har här, här och nu. man ska vara rädd om sina nära och kära... och efter vissa avsnitt så kan man inte hålla sig från att böla... usch så hemskt... som nu sist, trodde det inte var sant :/ sista avsnittet på säsong ett.... så himla hemskt.... då blev det några tårar... hua!

nä nu är det ju Måndag och jag ska göra klart en uppgift som jag ska skicka till en klasskompis ikväll...
så nu är det bara att ligga i... plus att när darlingen e klar med sin utdelning så ska vi träffas upp på colorama och bestämma tapeter till hallen/köket så det är klart så dem kan beställa så hinner vi kanske tapetsera i helgen också :) vore ju toppen bra.

nä nu måste jag börja!!!! :) hoppas ni alla haft en trevlig helg, det har jag!!

ciao.

Omplanera badrummet.

09-11-13,

Ja onsdags fick vi veta att de skulle kosta så jäkla mycket för att sätta en toa där nere... de är ju skrämmande... 30,000 för en liten toa, genom att dem ska göra om rör och ta upp hela golvet.. näe de funkar inte..
så vi fick tänka om litegrann... så vi gjorde en ny ritning som de ska kika på och kolla vad de kostar.. men de kommer bli betydligt billigare, vi funderar på att bara ha en dusch där nere, en stor en... och så att man gör en dörr till bastun från duschen istället, nu är det inte så... så får man ha bara en dusch med nå stolar och lite relax sådär innan bastun.. så skippar vi toa.. vi kommer tjäna en hel del på det..
och det är ju inte bara duschen vi ska göra utan vi har ju en hel del planer som pengarna gärna får räcka till..
så nu får vi hoppas på de bästa.

sen igår när vi skulle kolla på ett badkar som vi hade ringt och bestämt med, så när vi är påväg i bilen så ringer vi dit och då säger dem att någon annan har varit innan och tittat på det... och KÖPT DET! taskigt av dem.... nåja det kommer väl flera! vi ska ju iofs bara ha ett vanligt badkar där uppe så de finns ju säkert fler sånna men ändå..

men när jag pratade om de på förskolan så berättade en där att dem skulle ta ut sitt badkar så vi kanske till o med kunde få det :) så de vore ju perfekt.. vi får se då!

idag har vi fått sluta tidigare från praktiken, för de var sista dagen idag :) tänk att 4 veckor redan har gått..
fast jag har ju varit sjuk 3 dagar och dem ska jag ta igen v49, så jag har egentligen 3 dagar kvar då...
men de är ju två veckor tills jag ska dit igen...

och nu i helgen så jobbar jag ju på ica, och nu e jag inte sjuk så nu ska jag fasen jobba!! haha :)
money money money..

de behövs nu till huset kan jag säga :)

nu ska jag skriva lite på min uppgift och sen handla lite! :) det blir inlindad fläskfile idag med vitlöksost och bacon runt, sen klyftpotatis till :) mumma..

Så ikväll blir det FREDAGSMYS! :) yey.

ciao.

Onsdag idag.

09-11-11,

Idag började jag sju på förskolan, hua.. det är tidigt det! Och Adam kliver ju upp fem så jag hann iaf sova lite därimellan men de blev inte allt för mycket... jag var sååå trött....
men då fick jag sluta halv tre, de var skönt iaf... trots att dagen ändå gått fort. vi har varit ute med barnen i skogen där dem fick träffa på en ekorre som hade tappat sina russin och barnen fick leta russinen :) hehe, så söta... sen har vi tränat lite bokstäver idag också jag och en tjej på förskolan.. hon tycker det är så spännande.. kul och se! hon letar upp sina bokstäver i sitt namn och vill skriva det.. :)

ikväll, så ska jag och darlingen fara och titta på ett massagebadkar, ett enkelt ett, inte ett sånt där som man har i hörn utan ett vanligt badkar med lite massage strålar i. det hitta vi på blocket så vi ska kika på de, ser de bra ut så ska vi köpa det. och sätta det sen i badrummet uppe i huset. eller entreplan kanske de heter :)
vi kanske tar oss en sväng till huset också för att lämna lite grejer och mäta upp lite saker.. det är så roligt att vara däääääär juh :) hihihi....

jag håller med dig Magda, tycker inte heller om att ha den helgen, vi går ju verkligen om alla då... hade hellre haft den andra så man hade kunna planera mer saker tillsammans allihopa :) men i helgen får vi väl stå ut hehe...

snart kommer darling hem, han har haft lång dag, 12 timmars... huaa.
då blir det gröt till middag ehhe, det blir mannagrynsgröt... japp det e gott det..och nån go macka till..

jag e inte helt frisk ännu heller, har lite ret hosta kvar, de är himla störande faktiskt. men skönt o slippa febern iaf. och min mage är bra nu, inte ont i allafall.. sen om allt funkar som de ska, de är ju en annan femma, men huvudsaken man inte har ont hela tiden, de är ju värre det...

näpp, nu ska ja kila. ciao.

Söndag.

09-11-08,

idag har vi sovit ut igen skönt det... :)
och så tittar man ut när man går upp så är det himla ljust ute.. det är faktiskt himla fint nu med all snö, det är vinter nu här! yes it is... hellre snö än slasken som varit... här kommer några vinter bilder ja tog bara genom fönstret, har inte varit ut och fotat ännu ,men de ska jag framöver också :)
   

Sånt fint med vinter ändå :) bara det inte är alltför kallt så är det ändå mysigt när det knakar under skorna när man promenerar.

Sedan har vi packat iordning litegrann här i lägenheten jag och darling, tog fram kartonger från källaren och pysslade ner grejor från köket bland annat. Det tog typ en timme så hade vi ordnat 8 kartonger och 2 feta Ikea påsar med filmer :) vi har en hel del filmer kan jag ju säga.... hihi.... wiiii... det ska vi köra till veckan till huset, sen är det bara och fylla mera kartonger, de finns ju en hel del stuff...

 

och så har jag pluggat på en uppgift till skolan idag.. så snart ska vi värma upp gratängen vi gjorde igår och steka nå hamburgare till. mums det ska blit gott..

till det ska vi se Chelsea mot Manshester United, så får vi se hur de går där då :) har gjort lite odds så man får se om man vinner nå pengar. i hope so.

ciao.

Lördag då.

09-11-07,

Lördag idag... och helg... ja det känns ju inte iofs nu när ja varit hemma flera dagar...
Men för Adam e det ju skönt, han har just gått iväg för att spela lite innebandy match, hoppas de går bra hjärtat.

har just ätit frukost och har asont i ryggen... hmmm, dålig säng?

så får se vad som sker idag, antagligen inte så mycket... kanske försöka packa nån kartong till huset, om vi har några tomma kartonger.. får kolla i källaren kanske!

nä nu ska ja vänta på darling så får vi se vad vi kan göra då... nått hemma kanske?

ciao.

Lite enformigt.

09-11-06,

Ja det börjar bli det nu...

i morse vaknade jag av att jag tyckte jag hade sovit länge och undra varför inte klockan hade ringt, skulle ringa kring nio tio. men vaknade 11.15.... skönt iaf o få sova ut...

men jag vill bli frisk HELT, och det är NU. för jag vill göra så mycket... kolla i affärer, grejer till huset, kika på golv vi ska lägga i hallen/köket... m.m. målarfärg till ett badrum m.m. :)

så nu prioriterar jag faktiskt att bli riktigt frisk, och det är helt...inget halvdant så jag blir sjuk igen... jag har ju tyvärr jobbhelg men jag har sagt bort den helt, för att jag har ju praktik på måndag igen och jag kan INTE vara borta från den nå mer, så slänger jag mig o jobbar i helgen så skulle det inte förvåna mig om jag åker dit och blir sjuk.... med min otur så.... nej så får det inte bli.... då är jag hellre hemma och blir helt frisk, om det nu går?!!!!

nåja nu ska jag snart göra nått att äta... sen blir det att se Hells Kitchen..
darling är och firar en på jobbet med middag o present, men han skulle inte komma alltför sent tillbaka tilll mig så vi kunde se nå film och mysa på tillsammans.

det är våran 2 år och 10 månader idag faktiskt :) woho, snart har vi varit tillsammans i 3 år! :)
tänk att man ändå träffade en gudomligt bra kille iaf, så nog har jag allt lite tur.... jaja :P hellre tur i kärlek än i förkylningar :P

Hoppas alla har en trevlig fredagkväll iaf! Det är ju trots allt freeeeedags MYYYYYYYYS :)

ciao.



Febern är försvunnen iaf.

09-11-05,

Jaaa wiii... febern är försvunnen iaf, hade inge feber igår kväll och i morse när jag tog tempen så hade jag bara 36,5 så de var himla skönt :) slipper man ligga och svettas och koka..
men hostan och slemmet i halsen e kvar så de ska jag försöka bli kvitt med också snart..

igår låg ja hela dan i soffan, vilket jag gjort idag också... sett på film och tv... spelat lite tv spel...

det blir ju ganska enformigt och tråkigt att bara ligga här men samtidigt vill ja inte gå tillbaka (särskilt inte till förskolan med tanke på alla barn) för tidigt så man smittar... eller blir värre igen själv.

men darling har varit så söt med mig nu när jag varit sjuk, hämtat grejor åt mig, lagar mat åt oss, handlat det som behövts, och överaskat mig med choklad och cola o sånt :) det är väldigt uppskattat när man e sjuk..
han e så fin. och jag längtar så tills ja blir frisk så vi kan köra mera grejer till huset, för nu vill ja bara vara där hela tiden o fixa juuuuu...

darlingen ligger o vilar nu och jag ser extreme home makeover... så kul och se alla fräna grejer dem gör i husen..
jag har iaf bestämt att vi kommer att köpa väggdekorer, det är så sjukt snyggt.. texter eller mönster... i really really like it, antingen skriver vi nått eget eller hittar en mysig och fin en :) det gör ju som en hel vägg.. oh yes!!

Idag ska jag och darling äta karée och pommes, med pepparsås. åh de ska bli så gott, så kan jag bränna bort de sista i halsen med pepparsåsen hehe :) jag vill va FRISK!!

Känner mig gladare idag iaf... skönt det, det sög verkligen i tisdags och igår...
Det verkade inte som att jag hade svininfluensan iaf, skönt det... men kanske ändå måste vaccinera mig sen när man e frisk? mamma o pappa hade gjort de igår.. och richard o johanna ska göra det ikväll...

ja de återstår o se :)

nu ska jag snart väcka min älskling med en blöt puss :)

ciao.

Fan. helvete. less.

09-11-03,

jahapp då klev man upp i morse med en temp på 37,7 så tänkte inte mer på det men hade under natten legat och svettats frusit haft så jäkla ont i magen och inte kunnat sova... fick gå upp mitt i natten för att ta en ipren mot magen och de hjälpte ytterst lite... äsch jag for på praktiken iaf, och kände mig ändå bättre på morgonen :) sen efter lucnh så började jag frysa som tusan och vara varm i ansiktet så vi fick gå en halvtimme tidigare från praktiken, skönt det... 

jag hade ringt under dagen till vårdcentralen och bett om nått blodprov för att kolla magen o sådär så det skulle jag åka på halv tre...
darling var så söt och följde med mig, hatar ju vårdcentralar och sjukhus och allt sånt... bläää...
väl där fick ja göra en sjuhelvetes tester, fy fan.. i hate it.... huvva.... men men gick väl bra...
de kom fram till att jag har en slags infektion men dem vet inte av vad, om jag har fått svininfluensan eller om de var nere vid magen och livmodern, men de kollade dem så de var ingen fara men eftersom jag inte fått mens på 2 månader så är man ganska orolig och less när det gör ont hela jävla tiden.... så det var ju bra att ja tog modet till mig o kolla mig för jag väntar ju som sagt in i det sista heeeeela tiden med saker som rör mig.... det är inge bra faktskt.... men nu så, woho...

får ja ondare i magen eller det blir värre så ska jag på akuten :/ hoppas det inte blir så men nu är jag så jäkla less för pappa hade bokat ett släp för våran skull så vi kunde köra grejor till huset från heden, men¨så prompade Adam på att jag skulle vänta hemma och det känns bara förjävligt, inte för att han är omtänksam utan för att jag vill ju också greja med huset , det är ju vårat hus, jag ska ju lyfta grejor... inte palo, som nu fick ställa upp..
han e allt bra han!! känns inge bra alls att inte hjälpa till, huvva.... inte min grej....

så nu ligger man i soffan, hostar, brinner upp och humöret e på det lägsta.... måste få sooooova snart... och äta nått :( helvete.........

nåja så blev det med det inlägget... LESS.

o nu missar jag dagar på pratikhelvetes som jag får ta igen senare... :/
ciao.

HUSÄGARE.

09-11-02,

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NU ÄR DET VÅRAT HUS!!!!

Fatta... hehe vet inte hur många gånger jag sa det till min älskling i huset :) vi var på banken och träffade Doris och hennes dotter och fick alla nycklar och skrev på dem sista papprena :) wooohoo...
så for vi direkt till huset och testade alla nycklar och satte in 2 påsar med grejor just för att bara få dit nånting och känna hur det kändes :) hihi, vi gick runt i hela huset... och satte oss i bastun, hehe... då blev helt rörd och börja gråta... så himla glad med min älskling och insåg att det är här vi kommer ha våran framtid tillsammans :)
det är så stort...

ojoj...

idag har praktiken börjat igen och vi har två veckor där, men idag har ja kännt mig helt hängig.. i slutet på dagen så börja jag frysa och ha ont i magen.. så när ja kom hem så frös jag utav bara tusan och darlingen var så söt som bädda ner mig i soffan och gjorde mat. sen var vi ju tvungen o fa på banken, de ville jag ju inte missa såklart.. och nu hostar jag en del, känns i halsen och lungorna :/ hoppas det blir bättre snart...
jag vill inte bli sjuk nu, fan vill ju göra klart praktiken sen kan jag va sjuk, de sprollar då..
peppar peppar ta i trä :)

så nu ska jag duscha varmt, ta på morronrock och krypa upp i soffan med täcke och dricka the och halstabletter, dags att kurera sig på en gång!! sen ska jag sova mer än jag gjorde i natt, blä..

men jag e så glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad ändå!!!! :)

Ciao.



Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0