www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Semester!

13-06-29,

Nu har alla i familjen semester och det ska bli så skönt! Välbehövligt :)
Fast första dagen har ju inte börjat än eftersom det är helg! :)

Jag har suttit och pysslat så jag har lite nackspärr haha! Full koncentration och pillergöra :) Men det blir nog nice när det är klart. Tänk att man skulle sitta med pärlplattor 30 år gammal, de trodde man ju aldrig. Men det är så kul när man kan göra av foton!! I love it :) och såklart ska de vara svartvitt!!
 
 En liten förhandstitt, den är snart färdig :)
 
Idag har vi kört runt Loke på hans cykel, hehe han var lite feg först att sätta sig men sen satt han och vi gav fart, men han har inte riktigt kommit på det här med att trampa ännu, tokisen!
 
 
 
 
Jag och magen i snart vecka 34. På måndag blire vecka 34. 

Nä snart blire film o mys! Måste vila magen lite. Gud så skönt de var att jag fick låna Johannas maggördel eller vad de nu heter, gravidband för magen som håller upp lite. så skönt de blev! Tack! Har haft en bra dag med magen idag haha... då är man nöjd! Inte skönt när de gör ont o har sig... blir så orolig att de ska starta redan nu, de går ju inte! Men om typ 5 veckor kan han/hon gärna komma :) gud så jag längtar!

Ha en mysig lördag.

Man får lyssna på sin kropp.

 
13-06-25,

Ja tillslut har jag fått inse att jag måste lyssna på min kropp om den säger nått annat än vad jag själv vill. Jag har som haft lite ont då och då i magen några veckor på jobbet men de har gått över och sådär men nu har det blivit lite mer och jag har blivit större och magen putar rakt ut, vilket gör att det blir tungt också. Skulle behövt ett sånt där band som man kan spänna runt midjan som håller upp magen litegrann, haha faktiskt. Jag tror jag lånade ett sånt av brorsans tjej då ja var gravid med Loke. var skönt emellanåt, ska se om hon hittar igen det..

Så mina kollegor har sagt åt mig på skarpen då jag haft ont och att jag behöver vila. Nu har jag även börjat få lite ont i fogarna, insidan av låren och på "benet framtill", ja ni förstår. Det är inte alltför mycket men det känns och jag kan inte gå speciellt fort. Så nu för att orka sista tiden så har jag sjukskrivit mig sista veckan på jobbet, denna vecka... för att vila, inför resten av veckorna som kommer. På måndag har ju Adam semester så det blir skönt. Då kan han hjälpa mer :)

Nu är det vila som gäller och just nu känner de som jag sväller. Usch det är så varmt och de känns som jag samlar på mig vätska. vi får se. Men hittills har allt gått bra, men nu kommer väl krämporna. De är dock bara 7 veckor kvar men vi kan ju alltid hoppas de bara är 5 eller nått :)

Annars hade vi en trevlig midsommar i Heden med gänget och sen midsommardagen var vi i Adams stuga. Loke älskade det. Ville bada och han hittade en groda som var så spännande. Vi åt där och lekte! Jag älskar verkligen stugor, det är så mysigt.
 
 
 
 
Vattna blommor är riktigt kul tydligen :)
 
  I stugan, påväg ner mot lillstranden där vi doppade fötterna iaf :)
nästa gång blire bad på riktigt!
 
 
 
 

Trevlig kväll. Håll tummarna för att jag slipper få sådär jätteont att man inte kan gå och att jag inte behöver svälla upp som en flodhäst tack ;)
 
 
 
Loke tycker säkert att min navel inte är lika rolig att pilla i längre då den snart inte GÅR att pilla i. Haha
 
Hejs.
 
 
 
 

HELG! :)

13-06-20,

Gud så skönt med lång helg, eller iallafall en dag längre. Fredag lördag och söndag ledig :) Midsommarafton imorgon!

Idag hade jag dock stängning men det har varit rätt lite barn så har kunnat ta det rätt lugnt. Känner att det är dags och sluta jobba nu snart också, både ryggen tar stryk och magen där det lätt kan göra ont. En vecka kvar nu :)

Idag gav Loke en liten present till hans pedagoger, de som varit han närmast under detta år, fem stycken. Dem blev jätteglada och rörda. Och jag med såklart, känns konstigt att han inte kommer vara där nå mer efter nästa vecka. Nästa vecka är sista för Loke också, sen ska han ju börja på BC till hösten. Vi får verkligen hoppas vi har gjort rätt val. Men de var lite sorgligt idag när man väl börjar inse att han ska lämna dem och hans grupp. :/
 
 
Skrev namnen som Loke uttalar dem, detta var till "Månki", (Monica).
 
Såhär gick dikten:
 
Tack för alla skratten, alla sagor, varje sång
Tack för alla dagar, alla stunder, kort som lång
Tack för att du hjälpt mig, stöttat, brytt dig om
Tack för att du fanns där om jag var ledsen någon gång
Tack för allt du lärt mig, alla kompisar jag fått
Tack för detta året jag nu gått
 
/Loke
 
Köpte smaksatt kaffe till några och the till några andra. En skål med nybakade choclate chip cookies som Loke bakade igår. Han tyckte det var superkul att baka dem. Vi gjorde dem små och formade som hjärtan. Och en liten ljuslykta till. Lite lagom present sådär.

Jaaa.. sorgligt...men innerst inne känns det mest rätt. Hoppas bara allt kommer gå bra på nya förskolan.

Ikväll blir det att ligga platt på soffan, äta jordgubbar på sin höjd :)

Sen imorgon firar vi Midsommar med mina föräldrar och brorsorna med familj, blir trevligt. Hoppas på bättre väder än idag. Sen på lördag är planen att åka ut till Alträsk till Adams stuga och äta middag med hans päron också! :) Hoppas på sol även då, annars äre inte säkert det blir av.

Nåja trevlig helg nu alla, och glad midsommar! :)
 


Hejs.

Imorgon fredag wiho!

13-06-13,

Idag är det torsdag och jag har haft en lång dag på jobbet, puh.. trött som bara den! Även fast man börjar senare så har vi en morgonpigg liten Loke som vill upp och leka. Idag vakna han 05.30 efter att ha sovit hela natten i sin egen säng. Det var ju faktiskt bra, annars kan han komma en gång per natt till vårt sovrum så får vi gå tillbaka med honom till hans säng. Men han är himla duktig, han sover där hela tiden nu, storkillen.

Ikväll har Loke fått ringa Hugo också och sagt, Grattis Hugo! Han fyller nämligen 3 år idag. Gud vad tiden har gått fort! Så på söndag blir det kalas för 3 åringen! :)
 
 
Bus-kusinerna! :)

Imorgon är det iaf fredag, skönt med helg! Det börjar bli lite tyngre nu med magen och de, men ändå inte så farligt alls. Glad att jag inte har ont i fogarna eller liknande ännu, har mest fått halsbränna på sistone men det tar jag ju hellre :) Bebisen verkar må gott iaf, den rör sig och sparkar och vrider sig , mestadels på kvällen då man sätter sig ner. Kanske för att man vaggat runt den hela dagarna så den har sovit gott i magen :)

Nu ska Loke försöka sova, hör han sjunga från sitt rum. Han sjunger väldigt mycket nu, det är himla roligt och höra. :) Dem lär sig snabbt! Är bland annat "Bockarna bruse", "Mors lilla Olle", "En liten apa hoppade i sängen", "I ett hus i skogens slut" han sjunger :)


Om man inte räknar med imorgon så har vi 2 veckor kvar att jobba! Bara 2 veckor, tänk... shit, har som smått börja inse... Då kommer jag vara hemma 1 år framöver!!! :) Gud så underbart och spännande det ska bli. Men dessa första 8 månader på min tjänst som Förskollärare har varit väldigt roligt, lärorikt och intressant! Kommer ta med mig mycket lärdomar och insikter, men det har varit en väldigt rolig tid :) Nu väntar snart en ny tid. Som jag längtar.

Näe vad tror vi? Jordgubbar och grädde? Ja tack!


Hejs :)

Helgen som var.

13-06-09,

De var himla skönt att torsdagen var en röd dag (nationaldagen 6 juni) och att man då jobbade en kort fredag. sen vare helg.

Men lördag blev ju inte riktigt som jag hade planerat, hade ju planerat in besök med Mia och Emil, Jossan och Dylan och deras nya lilla bebis Jack och vi skulle träffas på Leos och leka. Men direkt efter frukosten så blev jag så dålig. Fick skitont i magen och fick gå på toan, (kom båda vägarna) så de var som ingen idé att ens tro att man skulle kunna komma iväg eller nått. Gjorde så ont i magen, och särskilt när bebis tog plats i magen... hujja kan jag säga. Så det fick bli soffan för min del hela dagen..


Loke ville ju så gärna på Leos men då tog Adam med honom på badhuset istället. Mina älsklingsgrabbar! Då var han så glad och nöjd! Jag hade dock vela följa men de hade gått bra för dem! :)
Jag låg i soffan och såg på prinsessbröllop. Prinsessan Madeleines bröllop. sen kom grabbarna hem.


Nåja söndagen har jag mått bättre iaf! :) Skönt det.
Adam har spelat fotboll och jag och Loke har varit i lekparker, målat teckning till faffa då han fyller år idag. Lekt och läst böcker m.m. En härlig dag helt enkelt.

Inser just att det är snart dags och ta lite mer bilder på familjen och magen o sånt som man vill ha kvar, för vips så är det snart en bebis här... Imorgon blir det vecka 31. Tog nån idag på mig och Loke.

 
 
Vecka 30.
 
 
Varför blir det som alltid finare i svartvitt? eller är det bara jag som tycker så? :)
 
 
Hej svejs.
 
 

De är så sjukt varmt!

13-06-01,

OJ oj så varmt det är! Helt insane, som utlandet... typ 30 i skuggan!! De är kvavt och fuktigt och klibbigt! Jag önskar faktiskt hellre typ 22 eller nått, de är lagomt! :) Särskilt nu med magen och allt! Pust. Men får hoppas de ändå är en bra sommar så inte all sommar kommer nu och resten blir skit.. vi får hålla tummarna!

Idag har vi varit på Brandstationen som haft öppet hus för alla barn att komma och kika! Oj så spännande det var för grabbarna bus, Loke och Hugo spanade in alla brandbilar, polisbilar och ambulanser! Provade sitta i dem och greja. I ena brandbilen kunde man åka upp i stegen 10 meter upp, de gjorde jag Loke min mamma och Hugo. spännande :) Loke såg lite fundersam ut men tyckte nog de var häftigt.Sen fick de ballonger och glass.

 
 
 
 
En nöjd kille :)
 
 
 
 

En riktigt härlig förmiddag helt enkelt.

Senare har vi varit och handlat, klippt gräset och flyttat in bilbarnstolen till vår nya silver bil :) Som Loke säger.. "åka silver bilen" Jo vi ska åka den :)


Vår nya silver bil :)
Om två dagar går vi in i vecka 30!! :) Oj det går helt sjukt fort. Tänk att vi snart har en liten liten bebis här hemma.. oj så jag längtar, kommer vara helt underbart och se hur Loke reagerar också. våra små hjärtan :) måste ta någon fler magbild också.
 
 
Nu ta de lugnt och sen krypa ner. Trevlig helg.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0